Dr. Bartha Tünde

Kapcsolódó videók

Betegségek

VideóRendelő: Mi okozza a fájdalmas közösülést?

Olvasónk már egy ideje nem él szexuális életet, az aktus közben jelentkező hüvelyi fájdalom miatt. Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász a VideóRendelőben beszél a lehetséges okokról.

Betegségek

VideóRendelő: Hogyan lehet kimutatni a HPV vírust?

Hogyan mutatják ki a HPV vírust és van-e rá gyógymód? - olvasónk kérdésére Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszol a VideóRendelő adásában.

Betegségek

VideóRendelő: Hogyan előzhető meg a HPV vírus?

Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász beszél a VideóRendelőben a HPV elleni védekezésről és az oltás fontosságáról.

Betegségek

VideóRendelő: Miért nem oltják a fiúkat is HPV ellen?

Dr. Bartha Tünde a VideóRendelőben beszél a fiúk oltásával kapcsolatos tapasztalatokról és az esetleges változásokról, lehetőségekről a jövőben.

Betegségek

VideóRendelő: Van mellékhatása a HPV elleni védőoltásnak?

Vajon kell-e tartanunk mellékhatásoktól a HPV ellen kapott védőoltás után? - olvasónk kérdésére Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszol a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Csak a szexuális élet megkezdése előtt érdemes beadni a HPV elleni védoltást?

Mikor a legideálisabb a HPV elleni védőoltás beadása? Érdemes a szexuális élet megkezdése előtt megkapni? - olvasónk kérdésére Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszol a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Érdemes-e HPV elleni oltást kérnünk, ha átestünk már a fertőzésen?

Betegségek

VideóRendelő: A HPV vírus csak szexuális úton terjed?

Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszában kifejti a HPV vírus által való megfertőződés lehetséges okait a VideóRendelő adásában.

Betegségek

VideóRendelő: Mik lehetnek a méhnyakrák előjelei?

A méhnyakrák többnyire sajnos csak előrehaladott stádiumban mutat tüneteket - mondja el válaszában Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Milyen gyakori a méhnyakrák és melyik korosztályt érinti leginkább?

A méhnyakrák gyakoriságáról, a legveszélyeztetettebb korosztályról, illetve ennek kitolódásáról beszél Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász a VideóRendelőben.

Betegségek

VideóRendelő: Lehetséges méhnyakrák után a teherbeesés?

Méhnyakrák után is lehetséges a teherbeesés, de természetesen ez függ a betegség stádiumától, felismerésének koraiságától - fejti ki válaszában Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász a VideóRendelő adásában.

Betegségek

VideóRendelő: Hány éves korig ajánlott szülni?

A szülési kor kitolódásáról, a teherbeesés legújabb lehetőségeiről beszél a VideóRendelőben Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász.

Betegségek

VideóRendelő: Milyen gyakran érdemes nőgyógyászati szűrésre járni?

Hány éves kortól és milyen gyakran javasolt nőgyógyászati rákszűrésre mennünk? - olvasónk kérdésére Dr. Bartha Tünde szülész-nőgyógyász válaszol a VideóRendelő adásában.

Gyógyszerkereső

Olvassa el aktuális cikkeinket!

Orvosmeteorológia
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +18 °C
Minimum: +9 °C

Napos, gomolyfelhős idő várható, de közben délnyugat felől egyre nagyobb területen megnövekszik a felhőzet, estére már nagyrészt erősen felhős lesz az ég. Az Északi-középhegység térségében nem zárható ki délután zápor, esetleg zivatar, majd késő délutántól, estétől máshol is növekszik a csapadék esélye. A délnyugati szelet országszerte erős, több helyen viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között várható, a déli, délkeleti tájakon lesz a legmelegebb idő. Késő estére 9 és 15 fok közé hűl le a levegő. Az időjárás most a hidegfrontra érzékenyeket érinti különösképpen rosszul.