Kérdés: Kenetet vettek tőlem és Soor pozitív lett. Mit kell tudni erről?

A soor nem más, mint gombás hüvelygyulladás. Nem veszélyes betegség tehát, ellene számos kiváló gyógyszer kapható. Ön is biztosan megfelelő kezelésben részesült.

Kérdés

Kenetet vettek tőlem és Soor pozitív lett. Mit kell tudni erről?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

A soor nem más, mint gombás hüvelygyulladás. Nem veszélyes betegség tehát, ellene számos kiváló gyógyszer kapható. Ön is biztosan megfelelő kezelésben részesült.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső