Kérdés: 31 éves vagyok, 10 éve szedek napi 50 mg Betaloc zokot. Utóbbi időben azt vettem észre, hogy nem minden esetben tudom fenntartani a normális mederben kialakuló erekciómat. Tegnap háziorvosom azt mondta, hogy lehet ...

Valóban lehet a Betaloctól, de még a Blokiumtól is, hiszen mindkettő a bétablokkolók közé tartozik. Beszélje meg orvosával.

Kérdés

31 éves vagyok, 10 éve szedek napi 50 mg Betaloc zokot. Utóbbi időben azt vettem észre, hogy nem minden esetben tudom fenntartani a normális mederben kialakuló erekciómat. Tegnap háziorvosom azt mondta, hogy lehet a gyógyszer az oka és átállított napi 25 mg Blokiumra. Kérdésem, hogy valóban okoz-e a Betaloc Zok ilyesféle zavart és a Blokium nem lesz-e ilyen hatással?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

Valóban lehet a Betaloctól, de még a Blokiumtól is, hiszen mindkettő a bétablokkolók közé tartozik. Beszélje meg orvosával.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: