Kérdés: 31 éves vagyok, 10 éve szedek napi 50 mg Betaloc zokot. Utóbbi időben azt vettem észre, hogy nem minden esetben tudom fenntartani a normális mederben kialakuló erekciómat. Tegnap háziorvosom azt mondta, hogy lehet ...

Valóban lehet a Betaloctól, de még a Blokiumtól is, hiszen mindkettő a bétablokkolók közé tartozik. Beszélje meg orvosával.

Kérdés

31 éves vagyok, 10 éve szedek napi 50 mg Betaloc zokot. Utóbbi időben azt vettem észre, hogy nem minden esetben tudom fenntartani a normális mederben kialakuló erekciómat. Tegnap háziorvosom azt mondta, hogy lehet a gyógyszer az oka és átállított napi 25 mg Blokiumra. Kérdésem, hogy valóban okoz-e a Betaloc Zok ilyesféle zavart és a Blokium nem lesz-e ilyen hatással?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

Valóban lehet a Betaloctól, de még a Blokiumtól is, hiszen mindkettő a bétablokkolók közé tartozik. Beszélje meg orvosával.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +30, +36 °C
Minimum: +14, +20 °C

A többórás napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, legfelejebb délen lehet elvétve egy-egy zivatar. Mérsékelt szél mellett 31, 36 fokos maximumhőmérsékletekere számíthatunk. Vasárnap sem érkezik front, fokozódik a kánikula. A migrén mellett a keringési panaszok is gyakoriak lehetnek, egyre többen tapasztalhatnak alvászavarokat is. A tűző napon fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. A déli órákat javasolt árnyékos, hűvös heéyen tölteni. Az érzett hőmérséklet még a mért értkeknél is magasabb lesz. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)