Hírlevelek
Regisztráció

A Test-labor Gyógytornász Stúdió szeretettel várja korra és nemre való tekintet nélkül azokat, akiknek gyógyulásához, illetve az egészségük megörzéséhez gyógytorna kezelésre van szükségük.

Tevékenységünk kiterjed minden betegségtípusra, melynek kezeléséhez gyógytornász közreműködése szükséges.

Családias környezet; kiscsoportos és egyéni, valamint igény szerint házi betegkezelést egyaránt ajánlunk.
Egészségpénztár tagoknak kedvezmény.
 • Gerincsérv kezelése "McKenzie" technikával?
 • Egyéb gerincbántalmak kezelése
  Scheuermann kór, scoliosis, hanyagtartás, derékpanaszok, stb.
 • Speciális mágnesterápiás (Bemer) kiegészítő kezelés
  törésgyógyulás, gyulladáscsökkentés, immunrendszer erősítés, keringés és sejtoxigenizáció javítás, túlsavasodás megakadályozása, stb.
 • Ízületi panaszok kezelése
  sokízületi gyulladás, Bechterew kór, PHS, stb.
 • Törések, műtétek utáni rehabilitáció
 • Terhestorna
  szülés alatti légzéstechnika tanítása is.
 • Oszteoporózis torna
 • Intimtorna
 • Mellműtöttek tornája
 • Lymphoedema kezelés
 • Stomás betegek emésztést segítő tornája
  hasizom erősítés.
 • Kondícionáló torna


Az irodai ülőmunka negatív egészségügyi hatásai, melyek gyógytornával hatékonyan kezelhetők:
Mint ismeretes az elsősorban ülőmunkát igénylő tevékenységek hosszútávon komoly egészségügyi problémákat okozhatnak, különös tekintettel a gerincoszlopra. Amennyiben ehhez még számítógép használata is társul, az további betegségek forrása lehet.

Maga az ülés egy statikus testhelyzet, melynek következtében:
 • romlik az alsó végtagok keringése, ez csípő-, térd-, bokaizületi panaszokat okozhat; visszérre, esetleg trombózisra hajlamosíthat
 • a gerinc alsó szakaszán kiegyenesedik az egyébként fiziológiásan homorú görbület, ezzel együtt megnyúlik, tehát gyengül a hátizomzat, és mindez a csigolyák közti porckorong degenerációját, sérvesedési folyamatát indíthatja el
 • gyengül a hasizom, renyhévé válik a bélműködés, mely emésztési zavarokat vonhat maga után
A számítógép állandó figyelése merev fej- és válltartást igényel, ami miatt görcsössé, feszessé válnak a nyak és vállöv izmai, ezáltal az egész terület vérkeringése romlik és ez maga után vonja az agy vérellátásának csökkenését is. Mindez komoly tünetekkel járhat, mint például: látási zavar, koncentrációs zavar, fejfájás, fülzúgás, szédülés, émelygés stb.

Aki egy picit is törődik saját egészségével, hamar felfigyel az eleinte csak ritkán jelentkező panaszokra (fájdalmakra). Mivel érzi, hogy mozgásra lenne szüksége, felkeresi valamelyik aerobic- vagy fitness stúdiót, esetleg súlyzóval próbál erősíteni és egy kondicionáló terembe vesz bérletet. Sajnos ezek a helyek nem alkalmasak az egyéni problémák figyelembe vételére, mivel elsősorban az egészséges, fiatal korosztályt célozzák meg.

A Test-labor Gyógytornász Stúdió képzett gyógytornászai egészségügyi végzettségük révén olyan specifikus gyakorlatanyaggal dolgoznak, melyek a személyes, egyedi problémákra is megoldást nyújtanak. Szakmánkból adódóan nagy hangsúlyt fektetünk a felmerülő mozgásszervi panaszok egyéni konzultációjára, a fizikai állapothoz igazodó fokozatos terhelésre és a folyamatos egészségügyi kontrollal végzett, izületvédelemre épülő tornaprogramra. Ennek feltétele az egyéni illetve kiscsoportos (max. 10 fő) foglalkozás, melyhez jól felszerelt tornatermünk is rendelkezésre áll. Az egyes cégek igényeihez igazodva, amennyiben a kiválasztott iroda adottságai azt lehetővé teszik, a fent említett foglalkozások a helyszínen is tarthatók.

A fenti tornákat kiegészítendo mágnesterápiás kiegészítő kezelést is ajánlunk, melynél ebben a műfajban a legjobb "BEMER" készüléket használjuk. A kezelés kiegészítő terápiaként- sebgyógyulás elősegítés, gyulladáscsökkentés, stb- valamint általános kezelésként - szervezet savasság-csökkentése, immunrendszer-erősítés, közérzetjavítás - is javasolt.

Amennyiben cégünk és ajánlata felkeltette érdeklődésüket és fantáziát látnak a közös munkában, szeretnénk az együttműködés lehetőségeirol személyesen tárgyalni.

Ugrin Éva
gyógytornász
06-30-328-8881

Tornaterem
Test-labor Bt.
1023 Budapest, Daru u. 19.
(Kolossy tértől 5 perc gyalog)

Szponzorált hirdetések

   
   
   
   

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag