Hírlevelek
Regisztráció

Olvasói cikkírói pályázat

Kedves Olvasóink!

A PÁLYÁZAT LEZÁRULT, A DÍJAKAT KIOSZTOTTUK!

Középiskolai tananyag magyarázatában segítünk animációinkkal, tesztjeinkkel, daganatos betegségből felépüléskor adtunk tanácsokat - ez derült ki abból az írásból, amelyet Pappné Dorogi Ibolya juttatott el olvasói cikkírói pályázatunkra. "Egy szakközépiskolában tanítok, többek között élelmiszer-ismeretet és táplálkozástani-ismereteket. Mivel a videók nem tölthetők le, a szaktantermünkben a számítógépet összekapcsoltam a televízióval, és egy nagy képernyőn keresztül tudjuk együtt megnézni a gyerekekkel az érdekességeket. Azok a diákok is láthatják, akiknek otthon nincs internet hozzáférésük. A táplálkozástani ismereteket is könnyebben elsajátítjuk, ha együtt böngésszük a honlapot, képek segítik a megértést, az interaktív rovatban lévő tesztek, kalkulátorok mindig nagy tetszést aratnak. Az étrend-mintákat is közösen szoktuk elemezni, megbeszélni, mennyire tér el attól, amit ők otthon megszoktak" - írta például Ibolya, aki aki pályázatunk első helyezettje lett.

Mozsár Andrásnét, a második helyezettet, az orrmandulaműtét szükségességéről győzte meg honlapunk néhány cikke, és akkor is volt lélekjelenléte nálunk tájékozódni, amikor a patikus kenőcsöt vetetett vele, hogy kislánya megégett kezét azzal ápolja. "Az önök honlapján azonnal megtaláltam az égési sérülések kezelésére vonatkozó cikket, amiből rögtön kiderült, hogy nem szabad bekenni a kenőccsel a gyermek kezét" - írta Mónika.

Őcsi Judit lett a harmadik helyezettünk, ő nagyon sokat olvas minket, megírta, melyek a kedvenc rovatai, és azt is, hogy úgy gondolja, hozzájárulunk egészsége megőrzéséhez. "Mivel egy mozgékony nagyi vagyok, örülök a tornagyakorlatoknak, főleg a gerinctornának. A négy csoportnak ajánlott gyakorlatokat elvégzem, 88 gyakorlat 'igyekszik' könnyebbé tenni az életemet."

Az előre eltervezett díjakon felül 3 különdíjat is kiosztottunk, mivel a 19 pályamunkából nehezen tudtunk csupán hármat kiemelni.

Különdíjas lett történetével Marosvölgyi György, akinek az "Alvászavarok" című kiemelt témánk az egyik kedvence, és ezzel kapcsolatos tapasztalatait osztotta meg velünk.
Szintén különdíjat kapott Marjánné Molnár Renáta, aki azt köszönte meg, hogy egy olyan internetes fórum tagja lehet, ahol a nők megoszthatják egymással problémáikat, tapasztalataikat. Harmadik különdíjasunk a veszprémi Farkas Miklósné, aki túl van már a hatvanon, és teljesen beépültünk az életébe, olyannyira, hogy rosszulléteinek okára is a mi oldalainkat olvasgatva jött rá, így végre rátalált a helyes kezelésre.

A képen a díjazottak láthatók szerkesztőségünkben.

Bővebben a pályázat díjainak felajánlóiról

Sensolite

A Sensolite sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápia magyar találmány, az egész testet bevilágító speciális fény a kutatók szerint hatékonyan gyógyít számos betegséget, és enyhíti felnőttek és gyermekek kellemetlen tüneteit.

Herb Pharma

A Herb Pharma csúcsminőségű kozmetikumai a luxus érzetét nyújtják, és biotechnológiai fejlesztésű szérumai a plasztikai sebészeti beavatkozások alternatív megoldását kínálják.
A csomag tartalma 1 db Botoceutical Platinum (4950 Ft), 1 db Laserceutical (13.320 Ft), 1 db Decolettceutical (8530 Ft), 1 db Venoceutical (4940 Ft), 1 db Lipoceutical (8530 Ft).

Dove

A Dove hisz a természetes női szépségben és jólápoltságban - ez vezérli termékeinek kidolgozásában is. A cég rendkívül széles termékválasztékából mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A Dove ajándékcsomagja 30 ezer forint értékben tartalmaz szépségápolási és kozmetikai termékeket.

SpringMed Kiadó

A SpringMed Kiadó minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat gondoz azzal a céllal, hogy a betegek és hozzátartozóik minél többet tudjanak meg a betegségükről, egészségügyi problémáikról, tehát saját sorsukat képesek legyenek "jobban kézben tartani".
A nyertes a kiadó könyvei közül válogathat a nyeremény összegének értékében.


Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag