Hírlevelek
Regisztráció


Rademacher-kúra
Egyszerre fogyaszt és méregtelenít

Ez a kúra elég szigorú, és mindössze hét napig tartható. Ennél hosszabb időn át már erősen megterheli a szervezetet, ezért vagy tartsunk kéthetes szünetet vagy egészítsük ki az előírt étrendet más élelmiszerekkel.

A kúra alapjaiban a vegetáriánus étrendet részesíti előnyben, nagyon alacsony kalóriabevitelre épül, a rosttartalma viszont igen gazdag. Vagyis: minden adott egy sikeres fogyókúrához.

A diéta 7 napján szinte semmilyen nehéz táplálékot, szénhidrátot nem szabad magunkhoz venni. Ellenben folyamatosan fogyasztható zöldség és gyümölcs, többnyire nyersen, jobb esetben főzve vagy párolva. Ezeket kiegészítik a frissen préselt zöldség- és gyümölcslevek, valamint természetesen az egészséges és tápláló levesek. A sok zöldség- és gyümölcsféle nem csak a rosttartalma miatt fontos. Megkönnyítik az emésztést, felgyorsítják az anyagcserét, és villámgyorsan segítenek a szervezetnek megszabadulni a felhalmozódott és felesleges salakanyagoktól.
Mivel a kalóriabevitel igen alacsony, a szervezet már az első napon kénytelen mozgósítani a tartalékait. Már egy-két nap elteltével a zsírraktáraihoz fordul, és elkezdi feldolgozni a lerakódott zsírmennyiséget, vagyis szinte azonnal csökkenni kezd a túlsúly.

A cikk folytatását a decemberi Diéta&Fitnesz magazinban olvashatják!

Mérei Kata

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag