Hírlevelek
Regisztráció


Családban marad


Már megint mindjárt decembert írunk, ez az év is nagyon gyorsan elszaladt. Talán azért is, mert rengeteg dolog történt ebben az évben a szerkesztőségben.

Először is januárban megtudtuk, hogy Kata kisbabát vár, óriási hír volt ez. Aztán februárban csatlakozott hozzánk új szerkesztőként Orsi. Áprilisban megszületett képszerkesztőnknek, Gábornak a második kisfia. Aztán nyáron Orsi esküvőjén voltunk, szeptemberben megszületett Kata kisfia is, Katát emiatt egy ideig most nélkülözzük. Bea felgyógyult egy hosszas betegségből, jó újra látni mosolyogni. Mi októberben örökbe fogadtunk egy kiskutyát, magam sem gondoltam, milyen jó hatással lesz mindenkire, többet levegőzünk, többet kirándulunk, és többet vihogunk, amikor ellopja a férjem zokniját.
Aztán most ősszel itt van ez a válság, ami sok kérdést tesz fel mindenki életében. Valahol azt olvastam, hogy a gazdasági nehézségek mindig jobban ráirányítják a figyelmet az emberi kapcsolatokra, a rokonok szorosabbra fogják a szálakat, a barátok többször felemelik a telefont, ilyenkor mindig fontosabb, hogy érezzük, tartozunk valakihez. Karácsony környékén meg különösen. A munkában is erősödni kell a csapatszellemnek ahhoz, hogy sikerüljön átvészelni a nehezebb időket. Ha ennyi pozitív hozadéka lesz a válságnak, akkor bizony nagyot fog változni a világ.
Bizonyára mindenki fáradt így év vége felé, mi tagadás, nekem is jól fog esni a téli szabadság. Aztán persze töröm a fejem az ajándékokon is, idén inkább az egyediségre voksolok. Át is mentem a szomszéd szobába, az Amelie (a megújult Fürge Ujjak) szerkesztőségébe, néhány jópofa ötletért. A lányok a tengernyi fonal és kötött holmi közül épp csak kidugták a fejüket, és pillanatok alatt meggyőztek, hogy próbálkozzam saját kezűleg ajándékot készíteni. Gyerekekkel ez a legjobb program egy esős hétvégén.
Persze ezer a teendő az ünnepek előtt, de mégis a leghangulatosabb időszaka következik az évnek. Teljen jól a karácsony, békés, boldog ünnepeket kívánok mindenkinek! Aztán tudják: új év, új élet! Januártól fogyókúrázunk!

Bottyán-Lengyel Gabriella

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag