Hírlevelek
Regisztráció


Olvasóink kedvenc, bevált receptjeiből áll ez a gyűjtemény, amelynek minden darabját dietetikus értékeli alapanyagaik és az elkészítés alapján, egyben ajánlást adva, hogy mely állapotok vagy betegségek étrendjébe ajánlható.

Az egészséges vagy - szükség esetén - fogyókúrás étkezés összeállítása és elkészítése sok időt, fáradtságot igényel. Az Egészségpajzs Kft. választékából pár kattintással megrendelheti egészséges és olcsó ebédjét vagy akár egész napi étrendjét is.

Több tízezren fogytak már online programunk segítségével. Regisztráljon Ön is ingyenesen, és öt héten át több részletes étrend közül választhat, melyekhez mozgásprogram is tartozik.


Programunk segítségével négy hét alatt hatékonyan csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek szempontjából kiemelt kockázatot jelentő koleszterinszintjét. Ingyenes programunkat mindenkinek ajánljuk!

Kövesse nyomon, hogyan alakulnak kilói! Kockás lapok, körmölés és grafikonrajzolgatás helyett ingyenesen használhatja szolgáltatásunkat, amelyben napról-napra rögzítheti súlyának változását, és a grafikonrajzoló segítségével gyorsan át is tekintheti adatait!

Vércukorproblémái vannak? Cukorbeteg? Vezessen on-line vércukor-naplót, melynek segítségével könnyen figyelemmel kísérheti legfontosabb értékeinek alakulását. Sőt, látványos grafikonok is segítik betegsége kézben tartását!

Szponzorált hirdetések

     
     
     
     

Gyógyszerkereső

gyógyszerhatóanyag