Magyarország vezető egészségügyi oldala

A HáziPatika.com Magyarország legnagyobb és leglátogatottabb tematikus egészségügyi portálja. Célja, hogy aktuális és szakmailag hiteles, az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat juttasson el elsősorban a nem szakmabeli olvasókhoz.

A naponta frissülő egészségügyi hírek mellett több mint 80 ezer cikk, kiemelt rovatok, betegséglexikon, gyógyszerkereső, egészségügyi adatbázisok, tesztek, kalkulátorok, vizsgálatok, laboreredmény-értelmező várja az érdeklődőket. Ha egészségi állapotáról, egyes betegségekről, egészségügyi intézményekről vagy az egészséges életmódról keres hiteles információkat, a HáziPatika.com oldalain biztos megtalálja, de felteheti kérdését orvosszakértőinknek is.


Hiteles


Megbízható


Emberközpontú

Az egészség a szenvedélyünk

Célunk, hogy olvasóink egészségesebben éljenek, és azért dolgozunk, hogy ehhez megadjunk minden szükséges információt. Az egészség a legnagyobb kincs - épp ezért arra törekszünk, hogy aki tájékozódni akar róla, hiteles forrásból tehesse. Valamennyi, a portálon megjelenő információ ellenőrzött és szakmai lektorok, orvosok által átnézett tartalom.

Napi egészség
Napi egészség

Életmód
Életmód

Táplálkozás
Táplálkozás

Psziché
Psziché

A HáziPatika.com története

1999-ben, az első napon a látogatók 438 oldalt töltöttek le a HáziPatika.com szerveréről. Ma már naponta közel 200 ezren olvassák a HáziPatika.com-ot asztali számítógépen és mobilon. A HáziPatika.com többször volt az Év Honlapja. Büszkék vagyunk azokra a díjakra is, amelyeket a szakmai munkánkért kaptunk, hiszen számos újságírónk művét ismerték el különböző szervezetek.

2010-ben is nagy változás következett be a honlap életében: a cég az akkori Sanoma Media Budapest Zrt. tulajdonába került, amely jelenleg Centrál Médiacsoportként működik. A kiadó Magyarország legnagyobb egészség-portfóliójával rendelkezik, melynek zászlóshajója a HáziPatika.com.

Orvosszakértők, lektorálás

A HáziPatika.com célja, hogy szakmailag hiteles tájékoztatást nyújtsunk a laikus felhasználók számára, éppen ezért fontosnak tartjuk, hogy cikkeinkben megszólaljanak orvosszakértők, és lektorként, szerzőként segítsék a hiteles tájékoztatást. Ugyanakkor felhívjuk olvasóink figyelmet arra, hogy az oldalon található információk, szolgáltatások nem helyettesíthetik az orvosi szakvéleményt, vizsgálatot, ezért kérjük, hogy öndiagnózis helyett minden esetben forduljanak szakorvoshoz.

Csapatunk

Mi azért dolgozunk, hogy naprakész, szakmailag hiteles és tájékoztató anyagokkal szolgáljunk az egészséges életmódot követő, a betegségeket megelőzni kívánó és a gyógyulni vágyó olvasók számára. Hogy frissek legyünk, minden reggel sportolunk, a nap hátralevő részében pedig sokat kávézunk.