Pszichiátriai betegségek - ahogy sosem látta őket

Patrick Smith meglepő oldalról közelítette meg a gyakori pszichiátriai betegségeket.

A szabadúszó designer olyan mentális problémákat próbált minimál stílusú poszterek formájában megjeleníteni, amelyek gyakoriak, és egyszerű négyzetek, vonalak, ábrák közé szorítva is sokat elárulnak az adott kórképről.

Az obszesszív-kompulzív megbetegedés, az agórafóbia és az anorexia mellett a depresszió és a narkolepszia is helyet kapott a plakátok sorában.

A szerző célja az volt, hogy a plakátok segítségével elinduljon valamiféle párbeszéd érintettek és egészségügyi dolgozók között, ezzel is felhívva a figyelmet ezekre a mentális problémákra.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Nyugaton és északon lehet több a felhő, ott kis eséllyel zápor vagy zivatar is lehet, máshol viszont folytatódik a napos, száraz idő tikkasztó meleggel. Élénk délkeleti szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Kedden a hőség veszi igénybe a szervezetet. Az alvásproblémák mellett a fáradékonyság és a nyűgösség is nagyon gyakori. A szívbetegeket és az időseket különösen nagy terhelés éri, nekik mindenféle megerőltetés kerülendő! Sokan fejfájást is tapasztalhatnak. A déli órákban fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye, a tűző nap kerülendő! Fontos a rendszeres folyadékpótlás! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)