Ünnepeljen a Vidámparkban vasárnap!

A Gyermekétkeztetési Alapítvány 2011. május 8-án a Vidámparkban ünnepli 18. születésnapját, ahol több mint ezer rászoruló gyermek részvételével szervezi meg paprikáskrumpli-főző versenyét.

Az eseményen a TV2 és a Juventus rádió olyan közismert arcai vesznek részt, mint Hajdú Péter és Sarka Kata, Éder Krisztián-SP, Rákóczi Feri, Kárász Róbert, Kandász Andrea, Váczi Gergely, Demcsák Zsuzsa, Gaál Noémi, Vay Viktória, Andor Éva, Fábián Anita, Timon Barna, Dénes Tamás, Balogh Tamás és Pordán Petra. Ők a gyerekeket segítve, a saját ízlésük szerint próbálják elkészíteni a legfinomabb paprikás krumplit.

Az idei évben azonban nemcsak az alapítvány, de a magyar civil társadalom születésnapját is ünnepeljük, melyre egy országos rekorddal készülnek a szervezők. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének a közreműködésével a helyszínen felszeletelnek egy közel 20 nm-es és több mint 600 kg súlyú, összesen 6.000 szeletes csokitortát, amelyből mindenki fogyaszthat.

Helyszín: Vidámpark, 1146 Budapest, Állatkerti krt. 14-16.

Időpont: 2011. május 8. vasárnap 10-15 óra

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Melegfront
Maximum: +5, +11 °C
Minimum: -5, +3 °C

A közepesen vagy erősen felhős időben többfelé vegyes halmazállapotú csapadék is lehet. Erős lesz a nyugatias szél, 5, 11 fokos maximumokat mérhetünk. Szerdán eleinte gyenge melegfronti hatás lesz tapasztalható, a fokozottan érzékenyeknek nehezebb éjszakájuk lehet, emellett fokozódhatna a gyulladásos tünetek is. Napközben a szeles, változékony időben keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, a fejfájás és a migrén szintén gyakorivá válhat. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: