Tüdőgyulladás és vérszegénység végzett Brittany Murphyvel

Vérszegénység, tüdőgyulladás és az ezekre kapott gyógyszerek túladagolása végzett Brittany Murphy színésznővel,

Tüdőgyulladás a Spinédzserek és a Nyolc mérföld 32 éves sztárjával tavaly decemberben. A halála egyértelműen baleset volt, a korábbi pletykákkal ellentétben a szervezetében sem kábítószert, sem pedig illegális gyógyszereket nem találtak. A Los Angeles-i halottkém jelentését nemrég hozták nyilvánosságra.

A színésznő férje, Simon Monjack "meglepődött", amikor tudomást szerzett a jelentésről, ő és Brittany Murphy édesanyja ugyanis azt hitték, hogy szívroham végzett a hírességgel. A halottkém szerint Murphy halála megelőzhető lett volna, ha korábban megy orvoshoz.

"Egyáltalán nem tűnt betegnek, nem köhögött, nem volt lázas" - mondta Monjack a People magazinnak.

Huták Judit

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +14, +20 °C

Nyugat felől csökken a felhőzet. Változóan gomolyfelhős lesz az ég, nagyobb eséllyel keleten alakulnak ki záporok, zivatarok. Élénk, erős északias szél mellett 25, 31 fok közötti maximumokat mérhetünk. Szerdán napközben már nem érkezik front, de a hidegfront mögötti helyzetben még hidegfront jellegű hatás érvényesül. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, ingadozhat a vérnyomás. A frissebb időben viszont mérséklődnek az alvászavarok, megszűnik a hőterhelés. A napsütés javítja a hangulatot, a hőérzet sokat javul az előző napokhoz képest. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)