Nyerjen értékes ajándékot adventi naptárunkkal

Idén is érdekes, izgalmas cikkekkel, valamint naponta kisorsolt ajándékokkal várja olvasóinkat adventi egészségnaptárunk.

Advent a várakozás időszaka, amikor lehetőségünk nyílik ráhangolódni a közelgő karácsonyra. A év végi munkahelyi kapkodás, az ajándékvásárlás okozta stressz és az egyéb, hétköznapi problémák közepette érdemes megállni ilyenkor egy-egy pillanatra, és a gondokat egy kicsit elfelejtve hagyni, hogy átjárjon minket az ünnepi hangulat.

Ebben a felkészülésben, ráhangolódásban nyújt segítséget az adventi naptár, az a kedves szokás, amelyet gyermekként szerettünk meg, és amelyről felnőttként sem kell lemondanunk. A HáziPatika.com-nál immár hagyomány, hogy minden évben elkészítjük egészségnaptárunkat az adventi időszakra, újabb és újabb, az ünnepi hangulathoz illő tematikus cikkekkel meglepve olvasóinkat a karácsonyt megelőző 24 napban. Az idei évben ráadásul ajándékok is lapulnak a naptár ablakai mögött.

házipatika.com adventi egészségnaptár házipatika box

A 24 ablak HáziPatika boxokat rejt: a meglepetéscsomagban nyolc jól ismert márka több mint 10 ezer forint összértékű terméke kapott helyet. Mindennap egy véletlenszerűen kiválasztott olvasónk nyeri meg az ajándékdobozt. A nyereményjátékról, annak lebonyolításáról bővebben ide kattintva olvashat.

Olvassa Ön is adventi egészségnaptárunk izgalmas tartalmait, és vegyen részt nyereményjátékunkban!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +11, +16 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhk is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, elvétve egy-egy zápor kialakulása sem zárható ki. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció