Női Akadémia - a Nő Ezer Arca

Ismét nyílt napot szervez A NŐ EZER ARCA Kapcsolatelemző- és Fejlesztő Központ és az Életszeretet- Életöröm Alapítvány, ezúttal 2011. január 30. vasárnap 15-18 óra között.

A nyitott napon ismét a férfi és nő közötti kapcsolat az egyik fontos téma.

1124. Fodor utca 134. Megközelíthető: Farkasréti temető fölött, a Hóvirág utca felől, Fodor utca és Ágnes utca sarok. Bővebb információ a programokról: www.anoezerarca.hu

Többféle programmal várják az érdeklődőket, lesz törzsi hastánc bemutató, előadást hallhatnak a férfi-nő kapcsolatról az iszlámban, lehet süteményeket, desszerteket kóstolni, néhányan (előzetes bejelentkezés után) stresszmérésen vehetnek részt, bemutatják a keringésjavító lágy- lézerterápiás eljárást, néhányan kapnak (szintén előre bejelentkezés alapján) frissítő arc-masszázst.

A jelenléti szándékot jelezni kell - tekintettel a meghatározott létszám fogadására - a 06-20-981-6888 telefonszámon, vagy a cmolnar.emma@t-online.hu, illetve info@anoezerarca.hu email címen.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +31, +37 °C
Minimum: +14, +21 °C

A napsütés mellett gomolyfelhők is képződnek, de ezekből csapadék nem alakul ki. Igazi hőség várható, az időnként megélénkülő délies szél mellett 31, 37 fok között tetőzik a hőmérséklet. Hétfőn ismét a kánikula terheli meg a szervezetet. A szívbetegek különösen veszélyeztetettek, de még az egészségesek körében is előfordulhat rosszullét, szédülés és vérnyomáspanaszok is. A déli órákban kerülendő a tűző napon tartózkodás! Gyakoriak a fejfájásos tünetek is, sokan alvásproblémáktól szenvednek. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)