Mit látnak a magyar nők, ha belenéznek a tükörbe?

Tapasztalatok szerint a nők nagy része nehezen fogadja el önmagát, és sokszor elégedetlen azzal, amit a tükörben lát. Vajon ez a magyar nőkre is igaz? Hogyan érzik magukat a saját testükben? Erre keresi a választ egy friss hazai felmérés.

Egy amerikai felmérés szerint a nők 80 százaléka rosszul érzi magát, amikor belenéz a tükörbe – ennek apropóján indította el „Tükröm, tükröm…” elnevezésű kampányát egy magyar startup, a PopJohn. Céljuk, hogy felmérjék, hogyan érzik magukat a magyar nők a saját testükben. Ha mi is szeretnénk részt venni országos kutatásukban, nincs más dolgunk, mint ide kattintva kitölteni egy kérdőívet, megadni az e-mail-címünket, és a garantált ajándékokon túl további nyereményeket is kaphatunk.

Mit látnak a magyar nők, ha belenéznek a tükörbe?

A nyereményjáték augusztus 5-től augusztus 9-ig tart, a 10-én esedékes sorsoláson pedig az alábbi nyeremények találnak gazdára a résztvevők között:

  • 3 db print nyomtatott 30 lapos Örömteli Pillanatok Kártyacsomag
  • 3 db digitális 30 lapos Örömteli Pillanatok kártyacsomag

Garantált ajándékként pedig a teszt kitöltése után azonnal kapunk 7 db pozitív pszichológián alapuló gyakorlatot, amivel örömtelibbé válhatnak a mindennapok, illetve 3 havi ingyenes előfizetést a PopJohn nyáron induló mobilapplikációjára, amelyben 300+ gyakorlatot találunk majd. Emellett az elsők között osztják meg velünk a kutatás elemzését egy érdekes, olvasmányos PDF formájában, sőt, a kutatás elemzésére szervezett rendezvényre is küldenek nekünk meghívót.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +31 °C
Minimum: +15, +21 °C

Változóan felhős lesz az ég, de több órára kisüt a nap. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon és keleten számíthatunk záporra, zivatarra. Élénk, erős lökésekkel kísért északkeleti szél mellett 25, 31 fok között alakulnak a maximumhőmérsékletek. Kedden front nem érkezik, de a magasban zajló folyamatok hatására front jellegű tünetek léphetnek fel. Gyakori lehet a görcsös és a migrénes fejfájás, egész nap ingadozhat a vérnyomás. Egyesek alvászavarokat is tapasztalhatnak. A szabadtéri programoknak kedveznek a körülmények, de a záporok miatt az esernyőt is célszerű kéznél tartani. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)