Könyv a boldogulástól a boldogságig tartó útról

Megjelent Az élet Édes illata című könyv, amelyben a szerző bemutatja útját a boldogulástól a boldogságig, az ideális párkapcsolatig.

Az élet Édes illata című könyv, társkönyvként született a szerző előző, figyelemreméltó érdeklődést kiváltó művének, amelynek címe A halál Édes illata. E könyvek önálló, ugyanakkor összetartozó egységek, melyek magukban hordozzák, beteljesítik és kiteljesítik egymást, miként élet a halált, s halál az életet. A szerző, Sziebig Tímea saját élettörténetének útjairól ír e két könyvben.
"Az előző könyv arról az útról szól, hogyan kísérhettem el Édesanyámat élete utolsó időszakában az evilágból való átlépése pillanatáig. Az új könyvben pedig arról írok, hogy milyen út vezetett el engem a boldogulástól a boldogságig, s miként találtam rá arra a férfire, akivel olyan párkapcsolatban élek, amilyenre mindig is vártam és vágytam. A sors előbb visszakért egy lelket, s elvett egy testet, akivel egy voltam - ezzel égbe emelt egy földi egységet s megmutatta a halál Édes illatát. Majd küldött egy lelket, s adott egy testet, akivel eggyé lettem - ezzel földre bocsájtott egy égi teljességet s elhozta számomra az élet Édes illatát" - írja a szerző legújabb művében.A könyv sorait olvasva beavatást kapunk. Sokan szóltak már hasonló témákban, s születtek bölcseletekkel teli, sőt kifejezetten tanácsokat és megoldó képleteket népszerűsítő irodalmak, ezúttal mégis hiánypótló írásról van szó. Ugyanis az írónő, most megjelenő negyedik könyvében, megrendítő őszinteséggel leírt saját élettörténetein keresztül tárja fel és osztja meg az olvasókkal azokat a folyamatokat, amelyekből mindannyian magunkra ismerhetünk. Azokat a felismeréseket vetette papírra, amelyek ott vannak bennünk, csak talán nincs elég bátorságunk szembenézni velük. Sorain keresztül néhol kézzelfoghatóan, néhol kissé elvontabb módon elérhetővé varázsolja a boldogság útját, ami mindannyiunk számára vágyott, de sokunk számára szinte elérhetetlennek tűnik.

Értékelje a cikket!

További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+28, +33 °C
Minimum:
+14, +19 °C

Hazánkban hétfon délelőtt kissé felhős, száraz időnek örülhetünk.

Egészséget befolyásoló hatások:
közepes, erős

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag