Fáradt, céltalan?

Stresszes, feszeng, egyformák a napjai, mókuskerék és rutin? Úgy érzi, kiégett? Örökké rohan, soha nincs ideje? Állandóan pénzhiányban szenved? Ha ismerősek a gondolatok, van egy remek programajánlónk Önnek!

Ezúttal lehetőséget kaphatunk, hogy döntsünk, továbbra is a szürke hétköznapokat éljük-e, vagy végre megkeressük, majd lendületbe hozzuk önmagunkat!

2012. február 16-án rendezik meg ugyanis Lendület Napot a főváros második kerületében, ahol olyan előadásokat, módszereket és technikákat mutatnak a szervezők, amelyek használatával lélekben-gondolatban-testben visszanyerhetjük, vagy végre megszerezhetjük a sikeres jövőhöz szükséges lendületet. Helyszín: Carion Székház (Budapest, II. kerület, Lajos utca 26.)

A szakemberek, akik segítenek: Sárecz Iván coach, kreatív gondolkodó.

A további részletek: www.lenduletbejovunk.hu

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Sok napsütésre készülhetünk, néhol kialakulhat zápor, zivatar. Élénk északias szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn erős kánikula várható, front nem érkezik. Többeknél felléphetnek alvásproblémák, napközben pedig gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. A tűző nap kerülendő, fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. Egyre többeknél emésztési problémák jelentkezhetnek, a puffadás lehet a leggyakoribb. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)