Kérdések és válaszok

Párom már talán az anyukája hasában is dohányzott, azóta sokszor próbált leszokni, szinte eredménytelenül. Elég sovány alkatú, sokat köhög, főleg reggelente, állandóan fáj a lába. Akarata sajnos nincs elég ahhoz, hogy letegye a cigarettát. Hallottam egy elektromágneses módszerről, de nem tudom a pontos nevét, illetve azt sem, hogy hol lehet erre jelentkezni.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza:

Nagyon fontos lenne a leszokás, bármilyen módszerrel is történjen, hiszen a lábfájdalom jelezhet érszűkületet is, nembeszélve a tüdő állapotára gyakorolt káros hatásokról.
Az Ön által emlitette kezelés az un. alternativ gyógyászat körébe tartozó eljárás, és általában magánrendeléseken végzik, általában azoknak használ, akik hisznek benne. Szerintem ha érdeklődik, akkor a lakóhelyük környékén vagy nagyobb városban biztosan végeznek hasonlót. Nem tudom pontosan a működését és a nevét sem, mert én nem foglalkozom ezekkel a módszerekkel. Nem tudom, hogy próbálták-e már esetleg a Niquitin tapaszt vagy a rágógumit leszokás céljából? ha nem, akkor érdemes lenne.
Dr. Radeczky Éva

Cikkek