Jópofa videóval a dohányzás ellen

Nem profi, nem riogató, csak egyszerűen közvetlen: négy "közszereplő" összefogott a dohányzás elleni harcban és Kuhár Bence humorista projektjén belül elkészült a kampányvideójuk is. A videó szándékosan nem profi, inkább olyan, mintha csak a monitor előtt ülőnek szólna.

A filmben Örkényi Aliz (Éden Hotel), Antal Márió (Való Világ 5 beszavazóshow és NekedValó), Mr G-za (rapper) valamint Kuhár Bence humorista (Comedy Central) szerepelnek.

A három szereplő Kuhár Bence ajánlója után elmondja, miért ne dohányozzanak az emberek, de mindezt nem szárazon és unalmasan, hanem frissen, érdekesen, viccesen, úgy, hogy a legveszélyeztetettebb korosztályokat, a fiatal felnőtteket és az iskolás gyerekeket is megszólítja egy-egy kortársuk.

Korábban írtunk már dohányzásellenes kezdeményezésekről, például a kampányról.

Szerencsére egyre több olyan dohányzásellenes kampány készül, mely modern, friss szemléletével több eredményt érhet el, mint azok, amelyek elborzasztó képeket mutatnak például dohányos tüdőről, hiszen ez a fajta sokkterápia már immunissá tette az embereket: oda sem figyelnek rá.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +17, +22 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt többnyire gyengén felhős, derült lesz az ég, csapadék nem alakul ki. Délután folytatódik a napos, gyengén felhős idő, csapadék nem lesz. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 17, 22 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Légnyomás emelkedés