Drog hatására lenyelte a telefonját

Egy amerikai férfi, miután használt a PCP nevű drogból, késztetést érzett arra, hogy lenyelje a telefonját. Szerencséje volt, nem fulladt meg.

Egy 35 éves amerikai férfi kipróbálta a PCP (vagy Penciklidin) nevű, Magyarországon még kevéssé ismert, por formájú drogot. A szert az ötvenes évek óta alkalmazzák a gyógyszerészetben, drogként felszippantva, elszívva vagy beinjekciózva is használják a drogfogyasztók.
A PCP azért különösen veszélyes, mert agresszívvá tesz, és a használója elveszíti az önkontrollt, olyan dolgokat tesz, ami a racionalitással teljesen szembemegy.

A beszorult mobiltelefon röntgenképe (Forrás: io9)A beszorult mobiltelefon röntgenképe (Forrás: io9)

Ez történt az amerikai fiatalemberrel is, aki a szer hatása alatt letömködte a saját torkán a telefonját: csupán pár centi lógott ki - írja az io9. Csodával határos módon a saját lábán besétált a legközelebbi kórházba, ahol műtét útján eltávolították a készüléket.

Értékelje a cikket!

Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait