Biztosítsa jövőjét idősebb éveire (x)

Az idősebb korosztálynak gyakran gondot jelent megfelelő biztosítótársaságot, ezáltal pedig ideális biztosítást találni.

Ennek két fő oka van: az egyik a kor szerinti korlátozás, vagyis, hogy bizonyos társaságok nem fogadnak 65 évnél idősebb ügyfeleket, a másik pedig, hogy a legtöbb helyen orvosi állapotfelmérés és részletes egészségügyi elemzést kérnek a leendő ügyféltől a szerződés megkötése előtt.

Az életkor tehát jelentős korlátozás lehet, és még a nagyobb biztosítók közt is kevés akad, amely kifejezetten idősek számára is kínál szolgáltatást. Egyes biztosítók például 50 és 75 év közöttiek számára nyújt biztosítási csomagot, ezzel szemben a 4Life Direct biztosításközvetítő, 85 éves korig bárkinek a jelentkezését elfogadja, minden egyéb körülménytől, így az egészségi állapottól is függetlenül.

Időskori biztonság: Ön dönt

Természetes, hogy biztosítás választása előtt mindenki átgondolja, milyen összeget tud havi szinten a biztosításra költeni. Ugyanakkor érdemes jól körüljárni a lehetőségeket, hiszen bizonyos szerződések esetén akár a biztosítási összeg duplája kerülhet kifizetésre elhalálozás esetén (például a 4Life Direct Dupla Baleseti Halál Fedezete esetén). Azt is érdemes megérdeklődni, hogy növekedhet-e a havi biztosítási díj, mivel valószínűleg Ön sem szeretne olyan szerződést kötni, mely a későbbiekben nem várt költségeket rejthet. Válasszon olyan társaságot, melynél árgaranciát vállalnak függetlenül attól, hogy milyen hosszan tartja fenn a biztosítását.Védelem Önnek és házas-, vagy élettársának

A családbarát megoldások közé tartozik az a szerződéstípus, mely a házas-vagy élettársak együttes biztosítását szolgálja. Egyes biztosítók ezért olyan konstrukciót kínálnak, mellyel nem csak saját magát, de élettársát, házastársát is biztosítottként jelölheti meg. A 4Life Direct-nél például választhatja azt az Egy fő módozatot, mely szerint csak Ön, vagy az Egy fő + házastárs módozatot, mely esetén Ön mellett párja is biztosítottként szerepel.

Aktuális egészségi állapot

Számos biztosítónál orvosi állapotfelmérés szükséges a biztosítás megkötéséhez, aminek az eredménye akár a jelentkezés elutasításához is hozzájárulhat. Szerencsére vannak olyan biztosítótársaságok, ahol sem véreredményt, sem egyéb orvosi papírt nem kérnek a leendő ügyféltől. Ezen társaságok egyikét képviseli a 4Life Direct, ahol nem szükséges semmilyen állapotigazolást bemutatni a szerződés megkötéséhez, és a társaság nem kérdezi ügyfelét egészségi állapotát illetően. Ha figyelembe vesszük, hogy ráadásul 85 éves korig bárkinek a jelentkezését elfogadják, az idősebb korosztály számára ez a társaság lehet az egyik legjobb választás az életbiztosítás megkötéséhez, hiszen nagyon kedvező feltételeket kínálnak ügyfeleik számára.

További információért kattintson ide!

Értékelje a cikket!

További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+19, +24 °C
Minimum:
+9, +14 °C

Hazánkban pénteken délelőtt a párásság és a ködfoltok általában megszűnnek, de néhol csak nehezen kezdenek oszlani.

Egészséget befolyásoló hatások:
gyenge

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag