3 biztosítástípus, amit érdemes megvásárolni (x)

Számos társaság és még több különböző biztosítás közül választhat manapság, de korántsem egyszerű átlátni, hogy melyik éri meg igazán. A biztosítók ajánlataik összeállításakor igyekeznek odafigyelni az eltérő társadalmi csoportok különböző igényeire, ezért a paletta igen színes.

Az alábbi felsorolással igyekszünk könnyebbé tenni a döntést az Ön számára, ugyanis az időskori biztonság igenis fontos.

Életbiztosítás

Ez az egyik legalapvetőbb típus a biztosító társaságok kínálatában. Megkötésével családja jövőjére gondol, segíti anyagi boldogulásukat. És bár természetesen a pénz nem pótolhatja egy szeretett családtag elvesztését, a kapott összeg segíthet a mindennapi kiadások rendezésében, például a számlák fizetésében, illetve a temetési költségeket fedezésében. A biztosításközvetítő 4Life Direct kínál határozott idejű kockázati életbiztosítást, mely egy olyan lehetőség, melyet pénzügyi szakértők is ajánlanak, hiszen alacsony havidíjak mellett rendkívül magas biztosítási összeget kínál.

Az életbiztosítás határozott vagy határozatlan időre köthető. A határozott idejű biztosítás magas biztosítási összeget kínál alacsony havi díjak mellett. Ebben az esetben a havi díjak rendszeres fizetésével a biztosítás 10 évig nyújt fedezetet az Ön számára a 4Life Direct által kínált termék esetében.A határozatlan idejű életbiztosítás a biztosított élete végéig tart. Ezt a típust az idősebb korosztálynak is szánták, akik akár ilyen formában is segíthetik családjukat váratlan elhalálozás esetén is. Ennél a biztosításfajtánál a legtöbb esetben az életkor korlátozó tényező lehet (például egyes biztosítóknál 75 éves kor fölött nem köthető), illetve a legtöbb társaság orvosi vizsgálatot kér a szerződés megkötése előtt. Jobban körüljárva a piacot azonban kiderül, hogy vannak olyan lehetőségek, amelyek 75 évnél idősebb ügyfeleknek is szólnak - ilyen lehetőséget kínál például a 4Life Direct, ahol 85 éves korig bárki köthet időskori biztosítást, ráadásul nem kérdezik az illetőt egészségi állapotáról, és nem várnak orvosi papírokat sem.

Kórházi biztonság

A kórházi kezelések hosszadalmasak lehetnek, és számos nem várt költséget rejthetnek. Ha ön betegség, vagy egy baleset következtében kórházi kezelésre szorul, az hiányzik legkevésbé, hogy még az anyagi ügyeivel kapcsolatosan is aggódnia kelljen. Ezzel a biztosítástípussal megóvhatja magát és családját a hirtelen felmerülő költségek vagy a kieső bevételek okozta tehertől, mivel kórházi tartózkodása idejét követően napi juttatást kap. Ezt az összeget bármire elköltheti, nem szükséges, hogy a betegségével vagy a kórházzal kapcsolatos dolog legyen.

A 4life Direct Kórházi biztonság biztosításával akár 60 000 forintot is kaphat naponta, amennyiben kórházba kerül, sőt, az ügyfelet nem kérdezik aktuális egészségi állapotáról, így a lehetőség mindenki számára nyitott.

Baleseti Halál Biztosítás

Sajnos senki nem tudhatja, történik-e vele a jövőben valamilyen váratlan tragikus baleset. A nem várt tragédia nem várt költségeket is hozhat családja számára. Ha ezt a biztosítástípust választja, a nehéz időkben biztosíthatja, hogy szerettei ne kerüljenek nehéz helyzetbe anyagilag.

A sajnálatos baleset után szerettei egy összegű kifizetéssel kapják meg a segítséget a felmerülő pénzügyi problémák rendezéséhez, de a kapott készpénz felhasználható akár a hétköznapi számlák rendezésére vagy egy esetleges jelzálogkölcsön visszafizetésére. A 4Life Direct Baleseti Halál Biztosítása 70 éves korig elérhető és a biztosítási összeg akár 15 millió forint is lehet.
Hogy érzi magát? Országos eredmény megtekintése >>
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Milyen most a lelkiállapota?
Letargikus vagyok
Kissé magam alatt vagyok
Kiegyensúlyozott vagyok
Jókedvű vagyok
Majd kiugrom a bőrömből
Hogy érzi magát?
Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!
Hogy érzi most magát fizikailag?
Teljesen hulla vagyok
Voltam már jobban is
Átlagos formában vagyok
Jól vagyok
Kirobbanó formában vagyok
Hogy érzi magát?
Lelkiállapot
Fizikai állapot
Legjobban:
Legrosszabbul:
További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+14, +19 °C
Minimum:
0, +5 °C

Hazánkban szerdán délelőtt a ködfoltok feloszlanak.

Egészséget befolyásoló hatások:
gyenge

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag