Kérdés: Kisfiam alvásproblémájára megpróbáltuk az egyik homeopátiás készítményt, igaz még csak 3 napja, de mintha felerősödtek volna a tünetek. A nappali alvással nincs is különösebb probléma, ...

A 3 nap még kevés, és azt is tudnia kell, nem mindenkinél egyforma a homeopátia hatása sem. Este, fürdés előtt 10-20 perccel már térjenek át csendesebb tevékenységre.

Homeopátia

Kisfiam alvásproblémájára megpróbáltuk az egyik homeopátiás készítményt, igaz még csak 3 napja, de mintha felerősödtek volna a tünetek. A nappali alvással nincs is különösebb probléma, inkább az éjszakaival (ébredésekkel, felsírásokkal). Nagyon sokat jár a lába, nyugtalan. Normális családi háttérben él, nem értjük mi lehet a probléma. Nappal is sokat vagyunk kint a levegőn, ki van fárasztva mindenhogy.

A HáziPatika.com szakértőjének válasza homeopátia témában:

A 3 nap még kevés, és azt is tudnia kell, nem mindenkinél egyforma a homeopátia hatása sem. Este, fürdés előtt 10-20 perccel már térjenek át csendesebb tevékenységre.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +26, +32 °C
Minimum: +11, +18 °C

A napsütés mellett többször megnövekszik a felhőzet, a több és vastagabb felhő a Dunántúlon ígérkezik. Nagyobb eséllyel itt alakul ki eső, zápor, zivatar. Élénk lesz az északnyugati szél, 23, 30 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Csütörtökön frontmentes idő lesz, de a nagy napi hőingás több panaszt is okozhat. A vérnyomás-ingadozás mellett a fejfájás szintén gyakori tünet lehet, a fokozottan érzékenyeknél pedig a görcsös bántalmak felerősödése is várható. Markáns hatások azonban nem érvényesülnek, a hőségmentes idő jót tesz az alvásnak és a pihenésnek. A Dunántúlon kissé változékonyabb idő lesz, ott ingadozhat a hőérzet. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: