Dr. Fenyőházi Jenő nőgyógyászati magánrendeléseCím: 1091 Budapest, Márton u. 30. 1/85 (2 értékelés) |
Értékelések és hozzászólások
várakozási idő5
összességében a rendelőről5
Tóth Károlyné értékelte 2015.05.10:
(nincs adat)
2015.április 10-én műtött Fenyőházi főorvos Úr. A műtétre való fel- ill. előkészítés, valamint a műtét utáni ellátás professzionális volt. Szívesen ajánlom bárkinek, aki nyugodt körülmények között és megbízható módon szeretne bármely nőgyógyászati műtéten átesni.
Katona Mihályné értékelte 2015.04.29:
(nincs adat)
Katona Mihályné vagyok. Tavaly 2014- októberében kerestem fel Dr. fenyőházi Jenő osztályvezető főorvost. Nagyon kedves orvosra találtam benne.Megnyugtató a jelenléte a beszélgetése. Nagy terjedelmű miómám volt ezzel műtött meg. Nagyon korrekt orvos mindent a betegéért megtesz. Nagyon közvetlen, viccelődős, ami nekem nagyon sokat segített. Nem számított, hogy szabadnapos volt akkor is bejött megnézni, hogy érzem magam a műtét után. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a nagy tudású végtelenül emberséges orvost.Nem kellett izgulnom, hogy mi is fog történni a műtét alatt mindent elmondott róla. Nagyon hálás vagyok és boldog, hogy megismerhettem egy nagyszerű orvost benne. Köszönöm.
Pintye Mária értékelte 2015.04.29:
ellátó orvos kommunikációja5