dr. Hubina Erika PhD

dr. Hubina Erika PhD

1.8  (6 értékelés)

Értékelések

Értékelje Ön is!

Presz Mari értékelte 2020.02.19:

2.7Részletek

Az orvos segítőkészsége2

Ellátás minősége1

Várakozási idő4

Tisztaság3

3

3

Olvastam a Dr.Nő -ről, hogy az állami egészségügyben minősíthetetlen a rendelése. Olyan amilyen a magyar egészségügy. Ez nagyon szomorú! De az még inkább, hogy egy orvos attól függően bánik a betegeivel, hogy hol rendel. A magánrendelőjében volt "szerencsém" vele találkozni. Ott sem tudott meggyőzni arról, hogy bárkinek is ajánljam. Rideg hideg ember. Így aztán lehet akármilyen orvosi tudománya nem lehet jó orvos!

JelentemEgyetértek

Mayer Sándorné értékelte 2017.11.24:

4.2Részletek

Az orvos segítőkészsége4

Ellátás minősége4

Várakozási idő4

Tisztaság4

5

4

Odafigyelő, közvetlen.

JelentemEgyetértek

Marika értékelte 2016.06.25:

1Részletek

Az orvos segítőkészsége1

Ellátás minősége1

Várakozási idő1

Tisztaság1

1

1

Én is jártam hozzá a Honvéd Kórházba, mert hozzá kaptam időpontot. Nem volt kíváncsi a bajomra, mintha egy falnak beszéltem volna. Két perc és lekoptatott!!! Miért kapja a fizetést, ha nem csinál semmit? Hónapokig nem tudta beállítani a gyógyszeremet, de nem is törekedett erre! Végül elmentem egy másik orvoshoz, aki két hónap alatt beállította a gyógyszeremet és más vizsgálatra is elmehettem TB alapon, amiből kiderült hogy mi a bajom és hogy még egy gyógyszerre van szükségem. Ha nem hagyom ott a Hubinát, akkor a mai napig szenvedek!!! Még valami: a Hubina stílusa, ahogy a betegekkel beszél a kórházban, megalázó! Arrogáns, beképzelt, lekezelő! Az állatorvos jobban tiszteli a kiskutyámat!

JelentemEgyetértek

Zet értékelte 2016.06.07:

1Részletek

Az orvos segítőkészsége1

Ellátás minősége1

Várakozási idő1

Tisztaság1

1

1

Nem hozzáértő, a magyarázataiban ellentmondások voltak folyamatosan, megbántam hogy hozzá mentem!

JelentemEgyetértek

Xy értékelte 2016.06.07:

1Részletek

Az orvos segítőkészsége1

Ellátás minősége1

Várakozási idő1

Tisztaság1

1

1

Mintha egy laikussal beszélgettem volna, tök tanácstalan volt és nem írt fel semmilyen gyógyszert, mikor szükségem volt rá (másik orvos szerint akihez utána mentem). A leleten annyi állt amit én elmeséltem, javaslat nincs.. PÉNZKIDOBÁS VOLT!!!!!!!! :(

JelentemEgyetértek

Egy elkeseredett beteg értékelte 2016.06.01:

1Részletek

Az orvos segítőkészsége1

Ellátás minősége1

Várakozási idő1

Tisztaság1

1

1

6 hónapot vártam időpontra hozzá a Honvéd Kórházba. Nagyon szenvedtem, több tünetem volt, és amikor végre eljött az időpont - 3 percig voltam bent a rendelőjében! A panaszaimra nem volt kíváncsi, megpróbáltam neki elmondani, de rosszkedvűen, idegesen megszakított. Szó szerint lekoptatott azzal, hogy: "Sok minden okozhat panaszokat, ennek az okát nem lehet tudni..." Nem is akarta megtudni, mert nem utalt be olyan vizsgálatra amelyikből kiderülne a panaszaim oka. Kint, a folyosón, amikor várakoztam, feltűnt az, hogy a betegek kb. 3 vagy max. 4 percig vannak bent nála. Mivel nem ismertem őt, megkérdeztem a betegeket, mi a véleményük a Hubina Erikáról. A betegek nagyon el voltak keseredve és mindenki rosszat mondott róla! Azt mondták, hogy nem csinál szinte semmit, és ők csak azért járnak hozzá, mert nincs pénzük privát orvosra. A panaszokat nem hallgatja meg, ezek egyáltalán nem érdeklik. Nem vizsgálja meg a betegeket, lehet valaki akár kórosan túlsúlyos is, vagy lehet bármilyen más baja, ez nem számít. Csak egy rövid pillantást vet a vérképre, és felírja a gyógyszert. Volt olyan beteg is, aki panaszkodott, hogy neki két éve nem tudja beállítani a gyógyszert! Mindenki egyetértett abban, hogy ha van pénzem privát orvosra, menjek inkább oda! A háziorvosom is arra biztatott, hogy menjek el inkább egy magánrendelőbe. A privát endokrinológus beutalt több labor vizsgálatra, és kiderült, hogy mi a bajom, nem is egy betegségem van, hanem több! Az összes endokrin betegség! Egy vagyont fizettem a labor vizsgálatokra, és jelenleg is rendszeresen fizetem a magánorvost, mindezt a Hubina Erika miatt! Miért fizetem a TB-t ha a kórházban nem kaphatok segítséget, és ott egy ilyen személyt alkalmaznak? És, még valami: neki is van magánrendelője, ott nagyon kedves és segítőkész... A pénzem elfogyott, már nem tudok fizetni magánorvost.

JelentemEgyetértek

Értékelje Ön is!