Az otthonápolással járó legnagyobb kihívások

HáziPatika

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének kutatója idős, beteg emberek ápolásáról készített kérdőívet. Töltse ki ön is, és ezzel segítse az otthonápolást végzők munkáját!

Ahogy korosodik a társadalom, úgy egyre több idős ember szorul rendszeres ápolásra. Egy krónikus betegséggel küzdő, önmagát ellátni képtelen ember 24 órás figyelemre szorul, ami rengeteg energiát kivesz az őt ápoló személyből. A Semmelweis Egyetem a gondozást végzők nehézségeit és helyzetét szeretné jobban megismerni.

Az otthonápolás rengeteg energiát és odafigyelést igényel
Az otthonápolás rengeteg energiát és odafigyelést igényel

Töltse ki a kérdőívet!

A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének kutatója összeállított egy kérdőívet, amely a gondozási feladattal és a munkahelyi munkavégzéssel kapcsolatban is tesz fel kérdéseket.  A kérdőívet kitöltők segítik az idős hozzátartozót gondozó családtagok helyzetének, problémáinak, igényeinek megismerését, amivel hozzájárulhatnak a gondozók támogatásának javításához. Válaszaink akkor is érdekesek lehetnek, ha az idős hozzátartozó gondozását régebben végeztük, és a gondozás már lezárult.


Az érintettek június 30-ig tölthetik ki a kérdőívet az alábbi linkre kattintva! A megadott adatokat a dolgozók szigorúan bizalmasan kezelik, és összesítve hozzák csak nyilvánosságra.

További cikkek
Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Tippek

A rendszeres testmozgás még könnyebb zenére! A tempó legyen lassabb, a dallam pedig ismerős!