Kérdés: Ma voltam nőgyógyászati vizsgálaton és begöröcsöltem, emiatt fájt a vizsgálat és véreztem is. Még szűz vagyok. A vizsgálat után vettem észre, hogy a hüvely berepedt a kisajkak felé olyan 3 mm-nyit, ez nem fájt. Ez be fog gyógyúlni?

Természetesen el fog múlni, komoly sérülés biztos nincs. Az azonban nem biztos, hogy a szűzhártya a vizsgálat után épen marad.

Nőgyógyászati vizsgálat

Ma voltam nőgyógyászati vizsgálaton és begöröcsöltem, emiatt fájt a vizsgálat és véreztem is. Még szűz vagyok. A vizsgálat után vettem észre, hogy a hüvely berepedt a kisajkak felé olyan 3 mm-nyit, ez nem fájt. Ez be fog gyógyúlni?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza nőgyógyászati vizsgálat témában:

Természetesen el fog múlni, komoly sérülés biztos nincs. Az azonban nem biztos, hogy a szűzhártya a vizsgálat után épen marad.

)
Béres Csepp 50 (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +4, +9 °C
Minimum: +0, +5 °C

Kezdetben erősen felhős, borult lesz az ég, vegyes halmazállapotú csapadék is előfordul, reggel átmenetileg ónos eső is lehet, majd délután nyugat felől csökken a felhőzet, és egyre többfelé kisüt a nap. Élénk lesz az északnyugatira forduló szél, a legmagasabb hőmérséklet 4, 9 fok között alakul. Kedden hidegfronti hatás érvényesül, a távozó front mögött egész nap felléphetnek tünetek. Görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek, illetve ingadozhat a vérnyomás is. A napsütés hatására viszont javulhat a hangulat és kissé a közérzet is. Gyengül az immunrendszer. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: