Kérdés: Ma voltam nőgyógyászati vizsgálaton és begöröcsöltem, emiatt fájt a vizsgálat és véreztem is. Még szűz vagyok. A vizsgálat után vettem észre, hogy a hüvely berepedt a kisajkak felé olyan 3 mm-nyit, ez nem fájt. Ez be fog gyógyúlni?

Természetesen el fog múlni, komoly sérülés biztos nincs. Az azonban nem biztos, hogy a szűzhártya a vizsgálat után épen marad.

Nőgyógyászati vizsgálat

Ma voltam nőgyógyászati vizsgálaton és begöröcsöltem, emiatt fájt a vizsgálat és véreztem is. Még szűz vagyok. A vizsgálat után vettem észre, hogy a hüvely berepedt a kisajkak felé olyan 3 mm-nyit, ez nem fájt. Ez be fog gyógyúlni?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza nőgyógyászati vizsgálat témában:

Természetesen el fog múlni, komoly sérülés biztos nincs. Az azonban nem biztos, hogy a szűzhártya a vizsgálat után épen marad.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció