Kérdés: Ki küldhet el mammográfia vizsgálatra: a háziorvos vagy a nőgyógyász? Pár napja, amikor megemelem a karom, fájdalmat érzek a hónaljamban, bár nem állandóan. Csomót nem érzek. Mi lehet a baj?

A háziorvostól kérjen beutalót. Ha baloldalt van a fájdalom, akkor EKG-t is kérjen.

Mammográfia

Ki küldhet el mammográfia vizsgálatra: a háziorvos vagy a nőgyógyász? Pár napja, amikor megemelem a karom, fájdalmat érzek a hónaljamban, bár nem állandóan. Csomót nem érzek. Mi lehet a baj?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza mammográfia témában:

A háziorvostól kérjen beutalót. Ha baloldalt van a fájdalom, akkor EKG-t is kérjen.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +30, +40 °C
Minimum: +16, +24 °C

Megnövekszik a felhőzet, de napos időszakok is lesznek. Egy hidegfront mentén délutántól nyugat felől egyre többfelé számíthatunk záporra, zivatarra. Keleten még marad a hőség. Megerősödik, helyenként viharossá fokozódk a délnyugati szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30, 40 fok között alakul. Pénteken eleinte a hőség jelenti az igénybevételt, majd egy érkező hidegfront miatt fokozódik a terhelés. Erős fejfájás, migrén jelentkezhet, romolhat a keringési rendszer betegségeivel küzdők és a szívbetegek állapota. A kinti programok során az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: