Törött üveggel támadt a mentőre a zavart nő

Megdöbbentő történetet osztottak meg a mentők a közösségi oldalukon. Az egyik ellátásra szoruló beteg megsebesítette a gépkocsivezetőt.

Megsebesítette az életmentőt, aki továbbra is segített neki – ezzel a felvetetéssel kezdődik az Országos Mentőszolgálat egyik pénteki posztja, amelyben egy megdöbbentő esetről számoltak be.

Mint írták, a napokban Mosonmagyaróvárra kérték a mentők segítségét egy zavartan viselkedő, 20 év körüli nőhöz. „Bajtársaink perceken belül helyszínre értek, azonban a beteg minden előzmény nélkül egy törött üvegpohárral támadt hirtelen a gépkocsivezetőre, akit a karján sebesített meg” – számoltak be az eseményekről.

A mentők végül – a rendőrök közreműködésével – ellátták, majd stabil állapotban kórházba szállították, ahol a mentő sebét is kezelték.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a
Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Olajág Otthonok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +16, +23 °C
Minimum: +5, +13 °C

A néhol előforduló futó záporok mellett több-kevesebb időre kisüt a nap. Hajnalban előfordulhatnak ködfoltok. Erős lesz az északnyugati, majd a délnyugati szél, a csúcshőmérséklet 16, 23 fok között alakul. Vasárnap hidegfronti hatás érvényesül. Görcsös fejfájás jelentkezhet, ezen kívül az izom- és hasi görcsök is felerősödhetnek. Fokozódhatnak az ízületi bántalmakkal élők tünetei. A tartós fejfájás kellemtlen perceket okozhat. Érdemes megnézni a meteogyógyász® alábbi napi tanácsait! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások: