Tartson velünk a még egészségesebb jövőbe!

A mai nappal új fejezet nyílik a HáziPatika.com csoport életében: cégünk és portáljaink ugyanis az egyik legnagyobb magyar médiavállalat, a Sanoma Budapest keretein belül folytatják munkájukat. Ismerje meg, mit hozhat ez Önnek!

Tizenegy év hosszú idő mindannyiunk életében, de ha egy internetes portálról beszélünk, minimum duplán kellene számolnunk az eltelt esztendőket. 1999. április 2-a, azaz oldalunk indulása óta ugyanis oly sok jelentős és örömteli esemény történt velünk, amennyiről magunk sem gondoltuk volna, hogy belefér az alig több mint egy évtizedbe. Még több új lehetőség - és persze kihívás - előtt állunk azonban most, mivel olyan médiavállalathoz csatlakozunk, amely szélesebbre nyitja számunkra a lehetőséget célunk, az Ön egészsége eléréséhez.

A HáziPatika.com csoport a Sanoma részévé válik

2010. január 21-én a Sanoma Budapest Zrt. a portáljainkat működtető cég résztulajdonosa lett, jövő évtől pedig tovább növeli részesedését. Ám mivel korábban sem foglalkoztunk a cégek életével, most is inkább koncentráljunk arra, milyen előnyöket jelent ez a mindennapokban! Eddig is arra törekedtünk, hogy színvonalas, közérthető, ugyanakkor szakmailag hiteles információink minél több olvasóhoz jussanak el, hozzájárulva egészségük megőrzéséhez, netán visszaszerzéséhez.

Pontosan hányan is olvassák a HáziPatika.com csoport oldalait? Az oldalaink látogatottságát mérő Újmédia-divízióhoz tartozó internetes oldalak segítségével az eddigi látogatószámunk ugrásszerű növekedésnek indulhat, így még többen lehetnek egészségesebbek.

Természetesen látogatóink száma mellett tartalmunk is jelentősen bővülhet az együttműködésnek köszönhetően. Új témákkal, új adatokkal, új felfedezésekkel vagy éppen terápiákkal foglalkozhatunk, azaz Ön több érdekes és hasznos információt talál majd oldalainkon. Kamatoztassa a nálunk megszerzett tudását - legyen mától még egészségesebb!

Ami mögöttünk áll...

A szakmai, újságírói és pénzbeli elismeréseket egyaránt.

Az kiemelt témát is összeállítottunk.

A látogatók száma folyamatosan és dinamikusan emelkedett, és hamar látható volt: egyetlen portál nem adhat választ minden egészségügyi kérdésre. 2002 nyarán, szintén több hónapos ötletelést, tervezést és kivitelezést követően elindult fiatal szülőknek szóló oldalunk, a babaszoba.hu. Akkori jelmondata szerint "A babák egészségéért 1 napostól 3 éves korig" próbáltuk hasznos információkkal segíteni a kisgyermekek egészséges fejlődésében, ám egy-két év alatt igazi kismama-közösségi oldallá váltunk.

A apróhirdetés rovatunk felületén pedig több tízezer, babákkal kapcsolatos dolog talált új gazdára. A múlt évben újraterveztük és jelentősen kibővítettük a portált: a kedvelt szolgáltatások modernizálása mellett már a gyermekvállalás felmerülésétől egészen az óvodás időszak végéig elkísérjük az egészségtudatos szülőket.

Nem titkoljuk, hogy a babaszoba.hu elindításában saját életünk változásai is közrejátszottak. A HáziPatika.com csapatában ugyanis ekkor kezdtek érkezni az első apróságok, és munkatársainknak ma már tucatnyi gyermekük van. Ugyanígy saját életünkből merítettük harmadik portálunk ötletét, hiszen a mi szüleink is idősebbek lettek, és azok, akik addig csak csodálkozva kérdezték tőlünk, mit is csinálunk a számítógépekkel, az évek múltán lelkes internetezők lettek.

Az ötven év körüliek és az idősebbek egészségével foglalkozó portálunk, az beszélgetni kortársaikkal? Bármelyiket választják is, mi szívesen készítjük számukra tartalmainkat!

Végül, de nem utolsósorban essen szó egészségbolt.hu kínálatába. Ön látta már, pár kattintással mennyi egészséget vásárolhat karosszékéből?

...és ami még előttünk van

A Sanoma csoporthoz történő csatlakozásunk új dimenzióba helyezi működésünket, melynek előnyeit már mától Ön is élvezheti. Elkötelezettek maradunk a hiteles, közérthető és szakmailag hiteles tájékoztatás mellett, ezért továbbra is keressen minket bármilyen enyhébb vagy súlyosabb probléma esetén, vagy ha "csak" egészségesebben szeretne élni.

A Sanoma Budapest portfóliójában eddig is találhatott egészségüggyel foglalkozó hirstart.hu oldalain is gyakran találkozhat ezután tartalmainkkal, de számos további közös ötleten törjük a fejünket azért, hogy még egészségesebb legyen mindenki.

Mi váltottunk - ugye Ön is velünk tart?

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: