Szokjon le a dohányzásról iCoachcsal

Az Európai Bizottság új gondolkodásmódot és eszközt kínál a dohányzásról való leszokáshoz egy újszerű kampány, "A volt dohányosok megállíthatatlanok" keretében.

A kampány egyedülálló, inspiratív eszköz a leszokáshoz: arra ösztönzi a dohányosokat, hogy gondolják át újra a leszokással járó előnyöket, amelyek többek között a jobb egészségi állapot, a jobb társas kapcsolatok, a több pénz és egy jobb életminőség.

A kampányról Az Európai Unió közegészségügyi portálja Az Európai Bizottság közegészségügyi honlapja

Kevesebb, mint fél év alatt több mint 150.000 dohányos regisztrált az Európai Unióban az elnevezésű online eszközre annak 2011 júniusi bevezetése óta.

Ez az eszköz - amely a leszokás különböző fázisaiban lépésről lépésre ad személyre szabott tanácsokat - már dohányosok ezreit segítette a leszokásban, és további ezrek számára kíván segítséget nyújtani idei újévi fogadalmuk, azaz a dohányzásról való leszokás betartásában.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +15, +22 °C
Minimum: +10, +15 °C

Hazánkban szombaton délelőtt többnyire erősen felhős, borult lesz az ég, északon lehet szakadozottabb a felhőzet. Elszórtan, főleg délen számíthatunk esőre, záporra. Délután továbbra is sok lesz felettünk a felhő. Délen többfelé lehet eső, zápor, máshol nagy csapadék nem valószínű. A szél napközben élénk északnyugati lesz. Hajnalban 10, 15 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 15, 22 fok között alakul. Késő este 10, 15 fok lesz. Szombaton hidegfronti hatás várható, nagy terhelés éri a szervezetet. Erős görcsös panaszok léphetnek fel, többek között görcsös fejfájás, izom- és hasi görcsök is jelentkezhetnek. Romolhat a szívbetegek állapota, az arra hajlamosak keringési és vérnyomáspanaszokat tapasztalhatnak. Csökken a hőérzet, romlik a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső