Superbrands elismerés a HáziPatika.com-nak!

A HáziPatika.com ismeretterjesztő egészségügyi portál közel tízéves története során számos kitüntetést kapott. Az idén megkapta a Superbrands elismerést is.

Mi is az a Superbrands?

A Superbrands 1995-ben Nagy-Britanniában, a márkaépítés díjazására létrehozott független szervezet. Mára a világ 57 országában működik, köztük Magyarországon is 2004 óta. A Superbrands státuszt független szakértői bizottság adományozza az általa a cím viselésére méltónak ítélt márkáknak, amelyek ezzel elnyerik a jogot, hogy részt vegyenek a Superbrands Programban. A Superbrands Szervezet, egyik legfőbb törekvése, hogy a legerősebb márkák meghatározásával, történetük, sikereik széles körben történő bemutatásával a márkaépítés jelentőségére irányítsa a figyelmet.

Superbrands az a márka, amely a saját területén kitűnő hírnevet szerzett. A márkákhoz kapcsolt értékek olyan érzelmi és/vagy kézzelfogható előnyöket nyújtanak, amelyeket a fogyasztók elvárnak és elismernek (pl. megbízhatóság, szavahihetőség, szakmaiság stb.)

HáziPatika.com a márkák VIP klubjában

A magyarországi szupermárkák kiválasztásának alapja a Magyar Szabadalmi Hivatal PIPACS adatbázisa, amelyben csaknem 50.000 védjegybejegyzés található. A marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló Szakértői Bizottság ennek az adatbázisnak a szűkített, tisztított és frissített változatából választja ki a 2007-es év magyar Superbrandseit. A HáziPatika.com 8 éve támogatja és segíti a magyar lakosság felvilágosítását egészségügyi témákban. A portál köré csoportosuló szakmai körök és orvosok nagyban hozzájárulnak, hogy a portál látogatói autentikus forrásként használják a HáziPatika.com-ot, amikor egészségügyi témában keresnek választ kérdéseikre. A márka építésében és megerősödéséhez, sokat segített a konzekvens márka kommunikáció is. Ezt alátámasztják a Szonda Ipsos és a nrc ismertséget mérő kutatásai is.

Amit a HáziPatika.com-ról tudni érdemes

A HáziPatika.com 1999 áprilisában indult, és mára már havi több mint 350.000 látogatójával a legnagyobb és leglátogatottabb vezető egészségügyi portállá nőtte ki magát mind az oldalletöltések, mind a felhasználók száma tekintetében. Az egészségügyi oldalak között elsőként induló magazin indulása óta rengeteg tudást és tapasztalatot halmozott fel, ami igazi értéket teremtett az egészségügy és az egészséges életmód iránt érdeklődök szemében.

A HáziPatika.com célja hogy értékes, korszerű és szakmailag hiteles, az egészséggel és az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat jutasson el elsősorban a nem szakmabeli olvasókhoz. Az oldalakon megtalálható több mint háromezer cikk is ezt a célt szolgálja. A portál orvosok, egészségügyi szakemberek közreműködésével és szakmai felügyelete mellett készül, valamint igazodik az akadémikus orvostudomány általánosan elfogadott irányvonalaihoz.

Látogatóink mondták

Hogy a HáziPatika.com jó úton halad, arról a legautentikusabb közönség, a látogatók is gyakran kifejtik véleményüket. Álljon itt most néhány felhasználói vélemény, minden kommentár és sallang nélkül:

"Kedves HáziPatika!

Már 2 órája itt vagyok az oldalon... pedig csak egy címszó miatt jöttem fel. A témák és infók szövevényében nagyon jól érzem magam. Harmonikus, barátságos oldaluk megnyugtat. Köszönöm és csak gratulálni szeretnék hozzá.

Üdvözlettel: V. Ildikó"

"Gratulálok a HáziPatika valamennyi munkatársának! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Az egészség a legnagyobb kincs. Persze erre csak akkor jövünk rá, ha valami baj van. Munkájukkal elősegítik, hogy tudatosan egészségesebben próbáljunk élni, lehetőségeinken belül. Nagyon jó az is, hogy ilyen sok remek recept áll rendelkezésünkre. Mindnyájuknak további jó munkát, és ehhez jó egészséget kívánok: T. Ilona"

"Üdvözlöm Önöket!

Nem régen vagyok oldalaik látogatója. De az már világos számomra, hogy a HáziPatika olvasása, böngészése nem tíz perces elfoglaltság, hanem sokszor órákra a monitor előtt ragadok. Érdekes, sokrétű, sokféleségében azonban igen részletes tájékoztatást nyújt sok kérdésemre. Számomra nagyon megkapó az az emberbaráti megszólítás és hangvétel, mely akár megnyugtatni is képes a levelek által. További sok sikert, jó egészséget kívánok!"

Kreatív ötletek, innovatív megoldások a HáziPatika.com-tól

A HáziPatika.com a világháló innovatív lehetőségeit kihasználva, mindig újabb és újabb szolgáltatásokkal "kényezteti" el felhasználóit.

Így született meg a speciális blogok tárháza is, amelynek lényege, hogy mind a felhasználók, mind az orvosok vezethetnek internetes-naplót. A HáziPatika.com blogja annyiban tér el, más, hagyományos blogoktól, hogy itt elsősorban az egészségügy, egészségmegőrzés, betegségek, kezelési-, és gyógyulási folyamatok, egészséges életmód témakörben találhatunk internetes naplókat.

A HáziPatika.com néhány éve hagyományőrző jelleggel elindította az interneten az Év kórháza választást is, amely szintén kiváló felületet kínál a felhasználóknak a hazai egészségügyi intézményekkel kapcsolatos véleményük kifejtésére. A kórházak közötti felmérés nem titkolt célja, hogy eredményeivel hozzájáruljon a betegellátás jelenlegi színvonalának emelkedéséhez, s mindnyájunk javát szolgálja. A HáziPatika.com népszerű szolgáltatásai közé tartozik még a szakértőink oldal, ahol a szakorvosoknak lehet kérdéseket feltenni. A felhasználóink előszeretettel használják az Egészség - receptek oldalt is, és egyre többen keresik fel és vásárolnak megújult, és kibővített internetes boltunkban is.

Közkedveltségnek örvendenek kiemelt témáink, amik egészséggel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos témaköröket érintenek, illetve dolgoznak fel, és folyamatosan bővül betegséglexikonunk tartalma is.

A HáziPatika.com tartalmát érdemes lépésről lépésre górcső alá venni, mert rengeteg "kincsre" bukkanhat a látogató, s olyan értékekre, amelyek nagyban hozzájárulhatnak egészsége megőrzéséhez.

Böngésszen oldalainkon:

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: