Rátámadt egy tehén, kritikus állapotba került

Egy nem mindennapi „balesetről” számolt be az Országos Mentőszolgálat. Súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítaniuk egy férfit, aki tehéntámadás áldozata lett.

Egy Pest megyei tehenészetben dolgozó férfihez hívtak mentőket a napokban, miután váratlanul megtámadta őt az egyik tehén. Az eset részleteiről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán számoltak be.

tehéntámadás, tehén, férfi, baleset
Rátámadt egy tehén, kritikus állapotba került a férfi. A kép illusztráció, forrása: Getty Images

Nekiment, megtaposta, majd ráfeküdt

Mint írták, a termetes állat többször is nekiment fejjel a férfinek, megtaposta őt, majd rá is feküdt az 50 év körüli tehenészre. A mentők szerencsére perceken belül a helyszínre értek, és azonnal ellátták a sérültet. Végül kritikus állapotban szállították kórházba a súlyos sérüléseket szenvedett beteget.

A baleset előzményeiről és egyéb körülményeiről nincs információnk, a kommentszekcióban azonban már elindultak a találgatások a támadás okával kapcsolatban.

A gyerekek szeretik felpróbálni a szüleik holmiját, hogy „felnőtteset” játszhassanak benne. Így tett az a kislány is, aki édesanyja cipőjét húzta fel, ám a rögtönzött „divatbemutatónak” csúnya vége lett, és mentőket kellett hívni.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google Hírekben, Facebookon, Instagramon, Viberen vagy YouTube-on!

)
Vízben oldódó vitaminok (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +4, +10 °C
Minimum: -3, +5 °C

A rövid napos időszakok mellett többször megnövekszik a felhőzet, szórványosan várható eső, zápor, hózápor, futó havas eső. Erős, helyenként viharos lesz az északnyugatira forduló szél, 4, 10 fokig melegszik a levegő. Csütörtökön gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Fokozódhatnak a görcsös panaszok, például az izom- és hasi görcsök és a görcsös fejfájás is, emellett növekszik a migrénhajlam. A szél miatt sokan ingerlékenynek, nyugtalannak érezhetik magukat, az alávásproblémák pedig várhatóan még napokig nem mérséklődnek. További fontos részletek a meteogyógyász® mai videójában! A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: