Örökké fiatal maradhat a bőröm?

Ráncosodik a bőre és szeretné szebbé varázsolni? Vagy még fiatal, és szeretné megelőzni a szarkalábakat? Tegye fel kérdését most vagy élő adásunk alatt szakértőnknek!

Csütörtökön 16 órától 17 óráig ismét élő adással jelentkezik a VideóRendelő .

E heti vendégünk Dr. Petrohai Ágnes esztétikai szakorvos, az Álomarc klinika vezetője. Dr. Petrohai Ágnes MD. PhD. több mint két évtizedes hazai intenzív-aneszteziológai klinikai gyakorlatot követően öt évig élt Londonban, ahol a Chelsea and Westminster NHS Hospital főorvosa volt. Londonban dr. Bob Khanna, a Nemzetközi Felsőfokú Arcesztétikai Akadémia (IAAFA - International Academy of Advanced Facial Aesthetics) elnökének mesterkurzusain szerzett esztétikai szakirányú képesítést. Jelenleg az Álomarc Cosmedica vezetője.

Kérdezzen most vagy az adás közben a Videórendelő oldalán , és kövesse az élő adást 2014. április-án (csütörtökön) 16:00 órától! Ugyanitt megtekintheti a korábbi adásokból készült felvételeket és azt is, hogy 2014-ben mikor, milyen témákkal foglalkozunk majd. Videórendelő a HáziPatika.com-on 2014. április 3-án 16 és 17 óra között!

)
Béres Csepp 50 (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Kettős front
Maximum: +1, +11 °C
Minimum: -4, +5 °C

Erősen felhős, borult lesz az ég, sokfelé lehet eső, zápor. Megélénkül, megerősödik a délies szél, 2, 11 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Pénteken erős kettősfronti hatás érvényesül. A szívbetegek állapota romolhat, emellett keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás is jelentkezhet. Alacsony hő- és komfortérzettel kell számolni, a tompuló reflexek miatt a balesetveszély is fokozódik. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, kissé csökken. A légnyomás süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: