Nézzen szét az Év honlapján!

Vajon mi tesz jóvá egy weboldalt? A kezelhetőség vagy a szép grafikai megoldások? Az információk vagy az ötletesség? Netán mindegyik egyszerre? Lehet. Mi tudunk ilyen oldalról, és nem is kell messzire mennie érte: itt van nyitva a böngészőjében!

Az ötven leggyorsabban fejlődő kelet-európai cég közé tartozni megtisztelő, de az ötszáz legjobb cég egyikének lenni Európa, Közel-kelet és Afrika régiójában még inkább annak számít. A HáziPatika.com csoport egyike annak a maroknyi magyar cégnek, amelyeknek ez sikerült. Az elmúlt napokban azonban két újabb rangos szakmai elismeréssel is gazdagodtunk, hiszen a HáziPatika.com az Év honlapja lett!

Elismerés, de vajon kitől is?

Kedves Olvasónk! Először is Önnek tartozunk köszönettel, hiszen a legfontosabb díjat, elismerést Öntől kapjuk, méghozzá nap mint nap: meglátogat minket, kinyitja oldalunkat, elolvassa cikkeinket. Ennél nagyobb öröm nem érhet minket, hiszen pontosan ezért készítjük tartalmainkat. Önnek, Önért. Azért, mert célunk az Ön egészsége!

Több mint félmillió ember: ennyien keresnek nálunk információt panaszaikra, betegségükre vagy éppen csak egészségük megőrzésének érdekében minden hónapban. Véletlen lenne? Nem, mi sem gondoljuk így: hiszünk abban, hogy a magas színvonalú, ám mégis könnyen érthető és hasznosítható információk mindenkit érdekelnek. Nagy örömünkre szolgál, hogy erőfeszítéseinket olvasóink mellett a szakma is elismeri, hiszen az elmúlt kilenc év során számos rangos díjat gyűjtöttünk már be a különböző szervezetektől. Ezekről bővebben olvashat saját blogunkban is, ha ide kattint!

Fast 50 és Fast 500

A Deloitte által meghirdetett "Technology Fast 50" elnevezésű verseny során a szigorú kritériumok alapján kiválasztott technológiai cégeket az elmúlt öt évben felmutatott növekedésük alapján állítják sorrendbe, méghozzá a saját régiójában. A magyar cégek így többek között a lengyel, cseh, szlovák és román cégekkel kerülnek egy csoportba, így az ötvenes listán még az utolsó hely is igen előkelőnek számít. Büszkék vagyunk arra, hogy a HáziPatika.com harmadik éve szerepel ezen a listán (2006-ban 13., 2007-ben a 22., míg 2008-ban a 40. helyen).

Ez évi helyezésünk és cégünk eredményei lehetővé tették, hogy szélesebb nemzetközi porondon is megméressük magunkat, méghozzá a Deloitte "Technology Fast 500" versenyen, amelyen már az összes szektorbeli cég indult, amely Európában, a Közel-Keleten vagy Afrikában működik. A múlt héten Londonban tartott díjátadón a tiszteletre méltó 441. hely került a birtokunkba. Mindezekről bővebben olvashat blogunkban is!

Beszámolónk a "Technology Fast 50" elismerésről

Beszámolónk a "Technology Fast 500" díjról

Ami a számokon túl van...

A főleg árbevételre koncentráló díjak után nem maradtak el a további, ezúttal már azonban szakmai elismerések sem. Ezen a héten először az idősebbek egészségével foglalkozó 50plusz.hu oldalait ma már közel 50.000 látogató keresi fel hónapról-hónapra, akik folyamatosan gyarapodó tartalommal, hasznos szolgáltatásokkal találkoznak oldalainkon.

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Klub tegnap este adta át a hazai internet talán legrangosabb díját, az "Év Honlapja" elismeréseket. Portálunk, a HáziPatika.com több mint tucatnyi induló közül immár másodszor lett az Egészségügy kategória fődíjasa! Rendkívül sok szempontot vesznek figyelembe a díjak odaítélésénél, így a portál látogatottságát, felépítését, tartalmát és arculatát, ezért számít különösen fontosnak az, ha valaki az élen végez. Az Év honlapja díj azonban nem csak nekünk jelent sokat, hanem számos előnyt biztosít Önnek is: oldalainkon járva mindig biztos lehet abban, hogy itt színvonalas, szakmailag hiteles, hasznos és jól érthető információt talál, áttekinthető, könnyen kezelhető oldalakon.

Ugyanezen a versenyen 50plusz.hu portálunk az "Év honlapja - Minőségi díj" elismerésben részesült!

A HáziPatika.com lassan tíz évre visszatekintő történetében az elmúlt hónap minden bizonnyal sokáig emlékezetes marad. Tudjuk azonban, hogy ezeket a díjakat nagyrészt Önöknek, kedves olvasóinknak köszönhetjük. Tisztában vagyunk azzal is, hogy ezért mi nem csak köszönettel, hanem felelősséggel is tartozunk: ezért azon dolgozunk, hogy holnap és holnapután is ugyanilyen színvonalas tartalommal várjuk Önt!

)
Sebkezelési rutin (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +22, +27 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést gomolyfelhők is zavarják, ezekből néhol kisebb eső, zápor is kialakulhat. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett a jelen lévő gomolyfelhőkből záporokra, zivatarokra is számítani lehet. A szél napközben élénk északkeleti lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 27 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: