Nem tudott a koronavírusról, pedig kétszer is elkapta

Egy autóbaleset következtében tíz hónapig kómában volt egy brit fiatalember, mit sem tudva a koronavírus-járványról.

A 19 éves Joseph Flavillt március elsején ütötte el egy autó Burton on Trent városában, néhány héttel az angliai szigorú járványügyi korlátozások elrendelése előtt. Súlyos agysérülést szenvedett, és az év végéig kómában volt. A fiatalember ma már lábadozik, de fogalma sincs a COVID-19 -ről, holott kétszer is elkapta azt.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus járványhelyzet, koronavírus világjárvány, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus járványhelyzet, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus kóma, koronavírus kórház, koronavírus fertőzött
Kómában volt, így most tudta meg, hogy járvány van. Képünk illusztráció, forrása: Getty Images

Lemaradt a járványról

"Semmit sem tudott a koronavírus -járványról, mivel 10 hónapig aludt. Tudata javul, de nem tudjuk, hogy mit ért meg az egészből" - mondta el Joseph nagynénje. A fiatal férfi egyébként már képes mozgatni végtagjait.

Családjával és barátaival pislogással, illetve mosollyal kommunikál, telefonon és videohívásokon keresztül tartja velük a kapcsolatot. A nagynéni elmondása szerint megpróbálták neki elmagyarázni, hogy a korlátozások miatt nem lehetnek vele személyesen, de a koronavírus -járvány súlyosságát meg sem próbálták megértetni vele.

Koronavírus: hálából adnak ötezer vakcinát Magyarországnak. A részletekért olvassa el korábbi cikkünket!

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +13, +20 °C

Időnként megnövekszik a felhőzet, szórványosan zápor is lehet, de a napsütés lesz a jellemző. Élénk lesz az északias szél, 25, 30 fokos maximum hőmérsékleteket mérhetünk. Szerdán kettősfront jellegű hatás érvényesül, de front nem érkezik. Többeknél jelentkezhet rosszullét, az arra hajlamosaknál keringési panaszok és vérnyomás-ingadozás léphet fel. Az alvásproblémák is felerősödhetnek. Gyakori lehet a fejfájás és a migrén. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. A légszennyezettség közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)