Nem tudott a koronavírusról, pedig kétszer is elkapta

Egy autóbaleset következtében tíz hónapig kómában volt egy brit fiatalember, mit sem tudva a koronavírus-járványról.

A 19 éves Joseph Flavillt március elsején ütötte el egy autó Burton on Trent városában, néhány héttel az angliai szigorú járványügyi korlátozások elrendelése előtt. Súlyos agysérülést szenvedett, és az év végéig kómában volt. A fiatalember ma már lábadozik, de fogalma sincs a COVID-19-ről, holott kétszer is elkapta azt.

koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus járványhelyzet, koronavírus világjárvány, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus járványhelyzet, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus kóma, koronavírus kórház, koronavírus fertőzött
koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus járványhelyzet, koronavírus világjárvány, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus, koronavírus hírek, koronavírus járványhelyzet, koronavírus Nagy-Britannia, koronavírus kóma, koronavírus kórház, koronavírus fertőzött

Lemaradt a járványról

"Semmit sem tudott a koronavírus-járványról, mivel 10 hónapig aludt. Tudata javul, de nem tudjuk, hogy mit ért meg az egészből" - mondta el Joseph nagynénje. A fiatal férfi egyébként már képes mozgatni végtagjait.

Családjával és barátaival pislogással, illetve mosollyal kommunikál, telefonon és videohívásokon keresztül tartja velük a kapcsolatot. A nagynéni elmondása szerint megpróbálták neki elmagyarázni, hogy a korlátozások miatt nem lehetnek vele személyesen, de a koronavírus-járvány súlyosságát meg sem próbálták megértetni vele.

Koronavírus: hálából adnak ötezer vakcinát Magyarországnak. A részletekért olvassa el korábbi cikkünket!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +16, +27 °C
Minimum: +12, +17 °C

Hazánkban kedden délelőtt általában erősen felhős lesz az ég, többfelé várható zápor, zivatar. Délután folytatódik a változóan, legtöbb helyen erősen felhős idő, és további záporok, zivatarok alakulhatnak ki. A szél napközben eros északnyugati lesz. Hajnalban 12, 17 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 27 fok között alakul. Késő este 11, 16 fok lesz. Kedden hidegfronti hatás érvényesül. Egész nap jelentkezhetnek panaszok, amik akár erősek is lehetnek. Görcsös fejfájás, izpm- és hasi görcsök léphetnek fel, romolhat a szívbetegek állapota. Gyakoriak lehetnek a keringési panaszok és a vérnyomás-ingadozás is. Zivatarokban romolhat az asztmások állapota. Csökken a hőérzet, alacsony lesz a komfortérzet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Eső