Miről ismerhető fel a jó magánklinika?

Az Év Magánrendelője versenyen az egynapos és fekvőbeteg-ellátást végző intézmények kategóriájában az Aniron Egészségközpont bizonyult a legjobbnak a szakmai zsűri szerint. A magánrendelőt dr. Cser Anita orvosigazgató mutatta be.

Ön szerint melyek azok az előnyök, amelyekkel megnyerhették a díjat?

Nagy hangsúlyt fektetünk mind a weboldalunk, Facebook-oldalunk megjelenésére, tartalmára, aktualizálására, mind az egészségközpont tiszta, kulturált környezetére. Recepciósaink, orvosaink igyekeznek empatikusan, türelemmel, megfelelő felkészültséggel pácienseink rendelkezésre állni. A tőlünk telhető maximális rugalmassággal, gyorsasággal ajánlunk időpontokat. Komplexitásunkkal, precizitásunkkal, megbízhatóságunkkal a régióban elsőként, immár 8 éve látjuk el pácienseinket.

Milyen szakterületen tevékenykednek?


Az Aniron Egészségközpont széles körű szakorvosi ellátást biztosít mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kulturált, otthonos, szép környezetet, valamint nem szeretik a hosszú várólistákat.
Célunk a járóbeteg-ellátás széles körének biztosítása az egészségközpontot felkereső magánszemélyeknek és cégeknek. Kiváló, magas szakmai tudású, nagy tapasztalattal bíró orvosok, és asszisztensek, a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások, kiváló minőségű eszközök alkalmazásával garantáljuk a magas színvonalú ellátást.

A szakorvosi rendelések közül 25 érhető el. Ezenkívül szakasszisztensek által végzett dietetikai tanácsadást, gyógytornát, gyógymasszázst, life coachingot is igénybe vehetnek a páciensek.
Diagnosztikai hátterünk:

  • laboratóriumi vizsgálatok (rutin, immunológiai, szerológiai, hormon, allergia, genetikai vizsgálatok)
  • ultrahang diagnosztika (felnőtteknek hasi, pajzsmirigy-, nyaki ér, perifériás ér, lágyrész-, emlő-, szív-, nőgyógyászati vizsgálat, gyermekeknek speciális gyermekradiológiai tapasztalattal rendelkező orvos által végzett vizsgálatok)
  • mammográfia
  • egyéb röntgenvizsgálatok
  • MR-, CT-vizsgálatok
  • mikrobiológiai és szövettani vizsgálatok
  • digitális dermatoszkópos anyajegy vizsgálat
  • 24 órás vérnyomás és EKG monitorozás
    A kezelések közül az alábbiakat biztosítjuk a gyógyszeres kezelésen, gondozáson kívül: reumatológiai lézer akupunktúrás, és GUNA terápia, lézeres esztétikai kezelések, lézersebészet, cyroterápia, elektrokauterizáció, colon hydroterápia, mezoterápia.

Miben más az Aniron Egészségközpont, mint a többi magánrendelő?

Több mint 30 szakrendelés érhető el egészségközpontunkban, ami már önmagában széles palettája a szakorvosi ellátásnak. Számos esetben jelent ez segítséget mind szakorvosainknak, mind pácienseinknek, hiszen a különböző szakterületek a gyors konzultációs lehetőséggel egymást segítve egyénre szabott és adekvát ellátást eredményeznek.
A szakrendelések gyors, gördülékeny működéséhez szükséges diagnosztikai hátteret is biztosítani tudjuk: teljes körű laborvizsgálattal, mely rutin vizsgálatokon kívül immunológiai, immunszerológiai, hormon, allergológiai, genetikai vizsgálatokat is tartalmaz, teljes körű ultrahang vizsgálatokkal, mikrobiológiai, szövettani, MR-, CT-vizsgálatokkal. A szakrendelések így gyors és komplex kivizsgálást biztosítanak. Néhány szakterület esetében helyben is van kezelési lehetőség: GUNA terápia, lézer akupunktúra, lézeres esztétikai kezelések.
Széleskörű szakorvosi és diagnosztikai hátterünk lehetőséget ad komplex kivizsgálások, szűrések, üzemorvosi ellátás biztosítására is. Más magánrendelőtől eltérően nálunk a betegirányítás központi recepción keresztül történik. A recepciós munkatársunk telefonon vagy e-mailben fogadja a bejelentkezéseket, és ad időpontot az egyes szakrendelésekre. Bizonytalan esetben a páciens gyors kikérdezése után pontosítani tud, és megfelelő szakrendelésre irányítja őt. Így pácienseink biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő ellátást kapják. Orvosaink számára a központi recepció kényelmes megoldás, hiszen lemondás esetén az előjegyzés módosításával az ő kényelmüket is szolgáljuk.
Az Aniron Egészségközpont orvosai

Az Aniron Egészségközpont orvosai

Kik fordulnak Önökhöz?

Felméréseink azt mutatják, hogy információink leginkább a 35-45 év közötti nőket érik el. Ők azok, akik nemcsak saját, de gyermekeik, férjük, párjuk, szüleik egészségéért is tesznek. Gyakran ők jelentik be rendelésekre, vizsgálatokra hozzátartozóikat is.

Ön szerint milyen szerepet töltenek be a magánrendelők a hazai egészségügyben?

Jelenleg 31 szakorvos, 3 szakasszisztens, 2 recepciós dolgozik az ügyvezető igazgatón és orvosigazgatón kívül.

Egyre nagyobb az igény a magán egészségügyi ellátásra, ezt évről évre mi is tapasztaljuk. Az állami egészségügyi ellátás kiegészítői, tehermentesítői, és nem konkurenciája lehetnének a magánklinikák. A magán biztosítások térhódításával egyre többen élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Mely szakterületeket tartja a legerősebbnek, melyek a legnépszerűbbek a páciensek körében?

Amiben folyamatos fejlődést látunk, az a bőrgyógyászat és nőgyógyászat, az urológia, a labor- és ultrahang-diagnosztika, de belgyógyászati rendeléseink is folyamatosan bővülnek ráépített szakterületekkel. Egyre többen keresik a lézeres kezelési lehetőségeket is.

Melyek a modern magánklinika legfontosabb ismérvei?

Igényesség, precizitás, megbízhatóság, magas szakmai színvonal, emberközpontúság, rugalmasság, komplexitás.

Mik a terveik a jövőre nézve?

Az igényeknek megfelelően szakrendeléseink bővítése, a gasztroenterológiai szakrendelés endoszkóppal való felszerelése, további ultrahangkészülék beszerzése a rövid távú célunk. Hosszú távon szeretnénk kialakítani további központokat a régióban.

Életmódváltók: "a nyári alak télen készül"

További cikkek
Kapcsoldó és aktuális cikkek
Olvassa el aktuális cikkeinket
45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiKellemetlen együttlétek

45 felett: a kellemetlen együttlétek okaiA nők több mint fele tapasztal kellemetlen panaszokat

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beGátizom

5 izom kell ahhoz, hogy ne pisiljünk beA medencetájéki izmok mellett szükséges a farizmok, a belső és külső combizmok erősítése is

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Helyzetura

Mire figyeljen egy 40 feletti férfi?Egy negyvenes férfi élete egyik legaktívabb korszakát éli

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésFájdalom

Fájdalom: nem mindig jó a pihenésLüktető fej, sajgó hát, kínzó izomláz - a fájdalomnak sok fajtája létezik, amellyel mindenki találkozik néhányszor életében

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízGyógyvizek

Meglepő, mi mindent gyógyít a vízErősíti az immunrendszert, harmonizálja a testi szabályozó funkciókat

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanKórházi fertőzés

Ilyen fertőtlenítőszerek vannak a kórházakbanA kórházi fertőzések igen komoly problémát jelentenek szerte a világban

Mi történik a hormonjainkkal tavasszal?Tavasz

Mi történik a hormonjainkkal tavasszal? Mi változik meg ilyenkor, mi történik a testünkben?

Szóljon hozzá Ön is és olvassa el mások hozzászólásait

Humánmeteorológia

Humanmeterológia szolgaltatója

Fronthatás:
Nincs front

Maximum:
+6, +11 °C
Minimum:
-5, 0 °C

Hazánkban vasárnap délelőtt Zömében közepesen felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütésre számíthatunk, csapadék nem alakul ki.

Egészséget befolyásoló hatások:
közepes

Részletes adatok és előrejelzés

Tekintse meg az időjárási frontokat!Térképezze fel a pollen adatokat!

Kövesse a Házipatikát:

GyógyszerekGyógyszerkereső
GyógyszerHatóanyag