Megvannak az idei Év orvosa pályázat közönségszavazásának legjobbjai

Lezárult a 2011-es Jubileumi Astellas Díj - Az Év Orvosa pályázat közönségszavazása.

Az idei versenyre 226 történettel összesen 155 orvost jelöltek a betegek, elismerve emberségüket és rendkívüli helytállásukat. A közönségszavazáson az a 79 orvos vehetett részt, akiknek történetét a zsűri december közepén a döntőbe juttatta.

A történetek többnyire a gyógyulás, a kezelés során megtapasztalt nagyszerű teljesítményekről szóltak. A közönség nagy érdeklődésének és lelkes részvételének köszönhetően a pályázat weboldalán a közönségszavazás 6 hete alatt több mint 200 ezer szavazat gyűlt össze.

Az öt legtöbb voksot kapott orvos néhány nap múlva, február 8-án, az ünnepélyes díjátadón veheti át elismerését: Dr. Mátyus János, Dr. Paszt Attila PhD, Dr. Réfy Miklós, Dr. Rombauer Edit és Dr. Tizedes György. Hogy ki nyeri el az idei Astellas-közönségdíjat, az csak a díjátadón derül ki.

A közönségszavazás megmutatta, hogy a betegek szeretete milyen nagy összefogást képes teremteni egy jó ügy mentén. Meggyőződésünk, hogy az Astellas-közönségdíjat bármely jelölt méltán vehetné át, mivel a betegek történeteiben bemutatott helytállás, a hivatástudat és az emberség mindegyikük életében és napi munkájában jelen van. Ezúton is gratulálunk minden kiváló orvosnak és köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik jelöléssel, szavazással, értékeléssel támogatták a pályázat sikerességét!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +8, +13 °C

Délelőtt sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Délután napos, kora nyárias időre készülhetünk, a megjelenő gomolyfelhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 8, 13 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: