Megújult a HáziPatika.com (2)

Több hónapos munka eredményeképpen megújult Magyarország vezető egészségügyi portálja: új dizájnnal és tartalmi struktúrával várja olvasóit. Lássuk, melyek a legfőbb változások!

Másfél tucatnyi ember dolgozott azon, hogy az immár 12 éves HáziPatika.com új "gúnyát" kapjon, illetve hogy az igényeknek és a(z internetes) trendeknek megfelelően modernizálódjon a site. A tervezés, a kivitelezés már tavasz óta teljes munkaidőben zajlik a színfalak mögött, hiszen a grafikusok, a sitebuilderek, a programozók és természetesen mi, a szerkesztőség tagjai is minden időnket már egy éve a megújítással töltöttük a kötelező napi munkánk mellett.

Mi változik?

Az olvasók továbbra is a megszokott színvonalon kapják tőlünk a naprakész, hiteles információkat, ám jóval többet, mint amit eddig megszokhattak. Ráadásul cikkeinket, híreinket, nemzetközi anyagainkat a jövőben sokkal színesebben, interaktívabban kínáljuk, így többek között új menürendszer segíti az eligazodást. Írásainkat négy fő témakörbe soroltuk: a Betegségek A-Z-ig menüpontban kaptak helyet.

Ezzel párhuzamosan egyszerűbbé válik a navigálás: ezután könnyebben eligazodik az oldalon mindenki, világosabb lesz, hogy ki merre jár, így a tovább- és visszalépés egyaránt egyszerűbbé, áttekinthetőbbé válik. A későbbiekben az eddiginél is nagyobb hangsúlyt kapnak majd az olyan közösségi elemek, mint a fórum vagy a szakértőknek feltett kérdések, melyek mindenki számára hasznos információkat tartalmazhatnak, ezért kár eldugni őket valahol, egy nehezen fellelhető menüben...

Az Önök kérései is helyet kaptak

Megújult a HáziPatika.comEgy korábbi, az NRC Piackutató Kft. által végzett fókuszcsoportos kutatás során az olvasók számos észrevételt, kérést fogalmaztak meg, mely hozzájárult ahhoz, hogy site-unk valóban az igényeknek megfelelő tartalmakat kínálhasson az egészségüket fontosnak tartó érdeklődők számára. A HáziPatika.com többek között ezen észrevételeknek köszönhetően válik sokkal átláthatóbbá, de olyan aprócskának tűnő elvárások is helyet kaptak, mint a nagyobb betűméret vagy az, hogy a cikkek szerzője az írások fejlécében legyen látható. Ahogyan azt olvasóink kérték, ezentúl írásaink alatt releváns, kapcsolódó tartalmakat ajánlunk. Szintén a visszajelzések alapján döntöttünk úgy, hogy a háromhasábos, szellős kivitelezés mellett tesszük le a voksot - már ami a főoldalt illeti -, a cikkoldalakat tovább egyszerűsítve pedig kéthasábos elrendezést találtunk ki. Hangsúlyosabbá válnak szolgáltatásaink közül a speciális keresők, illetve azok a közkedvelt a funkciók is, melyek eddig "elbújtak" a menürendszerben, de inkább a főoldalra kívánkoznak. Még egy jó hír a hirdetésfóbiásoknak: azon túl ugyanis, hogy az öncélú grafikákat felváltják a tartalomközpontú illusztrációk, a színvilág is világosabbá válik, és a hirdetések megjelenése - szintén az olvasói visszajelzések alapján - átgondoltabb lesz.

És még megannyi újdonság...

Folytathatnánk a felsorolást, ám fontos, hogy maradjon meglepetés is! Mi a visszaszámlálás végére értünk, de bevalljuk, izgalmunk nem csökkent, amikor ma útjára bocsátottuk az új portált, amely a hosszú évek alatt megszokott dizájn helyett már az új főoldal köszönt mindenkit, ami az eddigieknél jobb felbontásban, és még gyorsabban töltődik be! Hiszen nem csak az olvasónak lesz új az oldal, ránk, a HáziPatika.com szerkesztőire, újságíróira is újabb, pörgősebb feladatok várnak a megújulással.

Tartson velünk!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +20, +26 °C
Minimum: +0, +7 °C

Hazánkban csütörtökön délelőtt szinte felhő sem lesz az égen, csapadékra nem kell készülni. Délután a napsütés mellett csak kevés gomolyfelhő jelenik meg, de ezekből csapadék nem lesz. A szél napközben élénk déli lesz. Hajnalban 0, 7 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 20, 26 fok között alakul. Késő este 12, 17 fok lesz. Csütörtökön nem érketik front. Hideg lesz a reggel, fennáll a megfázás veszélye, és a kopásos eredetű ízületi bántalmak is felerősödhetnek. A délelőtti gyors melegedés alatt vérnyomás-ingadozás jelentkezhet. A napsütés javítja a hangulatot és a közérzetet. A délutáni hőérzet a kellemes tartományban alakul. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció