Megmentette az életemet a HáziPatika.com!

Keresgélt már az interneten leírást betegségekről, kezelési módokról? Írja meg nekünk, hogy milyen hasznos információkat talált honlapunkon, írja meg, ha segítettünk megóvni vagy helyreállítani az egészségét - és mi a legjobb történeteket megjutalmazzuk!

Szeretnénk megajándékozni a hűségüket!

Egészségügyi portál révén olyan ajándékokkal szeretnénk kedveskedni, amelyek - a portálunkon olvasható információkhoz hasonlóan - segítik Önt egészsége védelmében, illetve a tájékozódásban. Mindjárt soroljuk tehát a díjakat - de előbb jöjjön a pályázat lényege.

A legnagyobb és leglátogatottabb magyar válaszolunk kérdéseikre, tájékoztatjuk különböző betegségekről, kezelésekről, azok megelőzéséről és az egészséges életmódról.

Most szeretnénk, ha Önök írnák meg, hogy mennyire találták hasznosnak szakértői válaszainkat - bármit, amit az oldalainkon talált.

A pályázat leadási határideje: december 7. Ha kérdése van, írjon a szerkesztoseg@hazipatika.com-ra. Ezért olvasói cikkírói pályázatot írtunk ki, és a beérkezett írásokból szerkesztőségük választja ki a legjobb írásokat. Olyan, a formai követelményeknek megfelelő írásokat várunk az olvasok@hazipatika.com címre, amelyekből kiderül, hogy Önök miért tartják hasznosnak oldalainkat.

Adunk Önöknek néhány ötletet, hogy miről írhatnak, bár nyitottak vagyunk minden történetre.

Hogyan mentette meg az életemet a HáziPatika.com?

Naponta rengeteg levelet kapunk, amelyben segítséget kér tőlünk valaki. Például egy középkorú hölgy ahhoz kért segítséget, hogy férjének fáj a heréje, de a férj nem akar orvoshoz menni, adjunk tanácsot, mit tegyen. Orvos lektorunk válaszolt, és tippeket adott, mivel győzhetné meg a férjét levélírónk. Néhány héttel később ismét levelet kaptunk a hölgytől, amelyben megírta, hogy a férje túl van a műtéten, kioperálták a daganatot és jó esélye van a gyógyulásra.

"Tisztelt szerkesztőség! Szeretnék egy orvossal konzultálni, mert a férjem makacssága miatt nem megy orvoshoz, pedig láthatóan megnagyobbodott az egyik heréje, és a veséjénél is panaszkodik, hogy fáj neki. Hogy tudnám rá venni, hogy nézesse meg magát??" "Nekem hirtelen kezdett el remegni a kezem, minden előzmény nélkül, de csak a bal. Eléggé nagy kitéréssel. Eléggé meg vagyok ijedve!" Várunk tehát olyan cikkeket, amelyekből kiderül, hogy valamelyik kalkulátor kitöltése segített meghozni a döntést, hogy orvoshoz forduljon a panaszaival.

Nem csak olyan történetet várunk, mint az előbbi, amikor súlyos, életveszélyes betegség diagnózisában segítettünk. Megírhatja, ha ismeretterjesztő anyagaink hatására orvoshoz fordult és krónikus betegséget diagnosztizáltak, például asztmát, COPD-t, cukorbetegséget, ízületi problémát, magas koleszterinszintet.

Ezek időben való kezelésével az Ön életminősége javulhatott - és ez számunkra öröm! Segítségünkkel leszokott a dohányzásról? A gyakorlatban is alkalmazta a nálunk olvasott elsősegély-nyújtási módszereket? Írja meg nekünk azt is!

Törődöm az egészségünkkel - a HáziPatika.com-ot olvasom

Kedves Doktor! Kislányom május óta, már egy hónapja gyakran panaszkodik arra, hogy viszket a szeme, bőre, és "náthásnak" tűnik. Hova forduljuk kivizsgálásra? Létezhet, hogy allergiás? Tisztelt Doktor Úr! A következőhöz szeretném a segítségét kérni: A párom spermája sötétrózsaszín-piros. Gondolom véres. Mivel egyértelmű, hogy ez nem természetes, kértem, hogy menjen orvoshoz, de sajnos nem ment. Nagyon aggódom érte. Mivel tudnám rávenni, hogy végre elszánja magát? Látom rajta, hogy fél. Előre is köszönöm! Olyan cikkeket várunk ebben a témában, amelyekből kiderül: miért szereti olvasni a HáziPatika.com-ot. Mondja el a pályázatával másoknak is, hogy miért a mi oldalainkon tájékozódik, ha egészségügyi kérdése van, mesélje el, ha a családtagjainak a mi cikkeink, animációink segítségével magyarázta el betegségét. Írja le, ha a HáziPatika.com rovataiból jutott hasznos információkhoz arról, hogy egyes kórházakra...

Lefogytam a HáziPatikával!

"72,6 kg vagyok. Összes fogyás: - 6,4 kg Nem nagyon van időm írni, de azért nem hagyom abba a fogyit. Főleg úgy, hogy egyáltalán nem érzem fogyókúrának ezt a dolgot. További kitartást és sikereket mindenkinek!" "Legyőzöm a sütiszörnyet! Megszabadulok legalább 35 kilótól! Mindezek közben egészséges maradok. Ebben az 5 hétben megtanulom hogyan kell és aztán folytatom a célig!" Témaként ajánljuk a blogvezetés közben barátokat szerzett. És persze ne maradjon ki a történetéből, hogy mennyivel változott meg az élete néhány kilóval könnyebben!

Egy témában egy cikket várunk a szerzőktől, tehát 1 pályázó összesen legfeljebb 3 történetet adhat le. Nem csak a saját életének "megmentését" írhatja le, hanem a családtagjáét is, tehát nagymamák, kisgyerekek történeteit is várjuk íráshoz kedvet érző családtagoktól!

És akkor lássuk a nyereményeket!

Nem témánként hirdetünk győztest, hanem az összes beérkező cikk közül díjazzuk a 3 legjobbat.

Az 1. helyezett kap egy 10 alkalmas, sejtműködést regeneráló polarizáltfény-terápiás, Sensolite kezelésre szóló bérletet, melynek értéke 60 ezer forint. Ezen felül 15 ezer forint értékben válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, (a nyertes választja ki a könyveket.) Ezen kívül még megajándékozzuk a "Norbi - Az utolsó titok - A legerősebb fogyáskód + ajándék receptkönyv" című kiadvánnyal.

A 2. helyezett 40 ezer Ft. értékű Herb Pharma csomag + 10 ezer forint értékben válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, (a nyertes választja ki a könyveket.) Ezen kívül még megajándékozzuk a "Norbi - Az utolsó titok - A legerősebb fogyáskód + ajándék receptkönyv" című kiadvánnyal.

A 3. helyezett 30 ezer Ft. értékű Dove csomag + 5 ezer forint értékben válogathat értékben válogathat betegtájékoztató és életmódkönyveket a SpringMed Kiadótól, (a nyertes választja ki a könyveket.) Ezen kívül még megajándékozzuk a "Norbi - Az utolsó titok - A legerősebb fogyáskód + ajándék receptkönyv" című kiadvánnyal.

Ezen kívül minden díjazott kap egy oklevelet, és a díjátadás során megnézheti a HáziPatika.com-ot "működés közben".

Írjon most Ön, hogy mi is olvashassunk!

A svájci készítményei 2006 óta vannak a magyar piacon. A hozzáférhető legjobb minőségű alapanyagokból készült termékek megfelelnek az ipari minőség legmagasabb standard követelményeinek, klinikai tesztelésen estek át, így nem okoznak semmiféle irritációt. A csomag tartalma 1 db Botoceutical Platinum ( 4950 Ft), 1 db Laserceutical (13320 Ft), 1 db Decolettceutical (8530 Ft), 1 db Venoceutical (4940 Ft), 1 db Lipoceutical (8530 Ft). A a szépségápolás szakértője mintegy 80 országban. 1997-ben mutatta be dezodorait, két évvel később testápolóit, az ezredfordulón a hajápoló készítményeit. Magyarországon több mint 80-féle Dove termék kapható, melyek kielégítik a minden bőrtípus, és minden korosztály igényeit. A cég 30 ezer forint értékű ajándékcsomagot válogat össze a nyertesnek! A minőségi egészségügyi ismeretterjesztő, egészségnevelő és orvosi kiadványokat hoz létre. Minden kiadványunk hazai szakmai és/vagy civil szervezetek közreműködésével jelenik meg, s a könyveket az adott terület vezető szakemberei írják és lektorálják. A nyertes a kiadó könyvei közül válogathat a nyeremény összegének értékében.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: