Licitáljon Dzsudzsák Balázs vagy a vízilabda-válogatott dedikált mezére!

Április 15-én nagyszabású Down Egyesület munkáját.

Down-kór

Az aukciós oldal és a Nemzeti Sportszövetség támogatásával létrejött árverésen az alábbi sportrelikviákra licitálhatnak a rajongók és a sport szerelmesei: Erdei "Madár" Zsolt bokszoló dedikált bokszcipője és egy órás bokszedzés a sportolóval, Dzsudzsák Balázs futballista dedikált meze, Besenyei Péter műrepülő pilóta dedikált pólója és könyve, Ifj. Tóth János rallyversenyző dedikált rallycipője, Kőváry Barna rallyversenyző dedikált kesztyűje és egy órás rallyautózás a versenyző-műsorvezetővel, Szalay Balázs tereprally versenyző dedikált versenyruhája, Gyurta Dani úszó dedikált pólója és fotója, S. Kovács Ádám karatéka egyedi tervezésű kesztyűje, pólója és egy órás karateedzés a sportolóval, Kozmann György kenus dedikált pólója és egy órás sárkányhajózás a sportolóval, az FTC labdarúgócsapata által dedikált labda, a férfi vízilabda-válogatott által dedikált zászló és a női kézilabda-válogatott által dedikált mez.

A tavalyi évben kortárs festők Down-szindrómás gyerekekkel együtt készített festményei kerültek kalapács alá. Az aukcióból befolyt összegből az egyesület elkezdhette egy Korai Fejlesztő Központ munkálatait az észak-alföldi régióban, amit az idei évben szeretnének is átadni. Ehhez a sportolók által felajánlott és licitre bocsátott relikviáiból befolyt összegre is szükség van. Az aukción lehetőség van 500 Ft értékű támogatói jegy megvásárlására is, mellyel akár licitálás nélkül is hozzá lehet járulni a központ átadásához.

Évente körülbelül 160 Down-szindrómás csecsemő születik. A Down Egyesület célja az ilyen kromoszóma rendellenességgel született gyermekek képzése, készségfejlesztése, integrációja és érdekképviselete.

)
Tiszta levegő (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +27, +33 °C
Minimum: +11, +20 °C

Pár órára kisüt a nap, de időnéóként erősen felhős lesz az ég. Nagyobb eséllyel a Dunától keletre alakulnak ki záporok, zivatarok. Időnként megélénkülő északkeleti szél mellett 27, 33 fok közötti maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn nem jön front, de melegedés kezdődik. A fokozottan érzékenyeknél fáradékonyság, dekoncentráltság léphet fel, egyesek alvásproblémákat is tapasztalhatnak. A keringési panszokkal küzdők a következő napokban tartós tünetekre készüljenek. A légszennyezettség alacsony, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Fülledtség (magas páratartalom 25 fok feletti hőmérséklettel)