Ismét Év Kórháza szavazás - voksoljon Ön is!

Idén is elindítja az "Év Kórháza" szavazást a HáziPatika.com, melyen évről évre tízezrek nyilvánítanak véleményt a hazai egészségügyi ellátás színvonaláról. 2010. december 31-ig a www.evkorhaza.hu honlapon lehet értékelni az intézményeket.

Nem könnyű olyan rangsorba állítani a hazai kórházakat és klinikákat, ami a szakmán túl a betegnek is támpontot adhat arról, mi is zajlik egy-egy intézmény műtőiben, kórtermeiben. Öt évvel ezelőtt ezért indította útjára a HáziPatika.com az Év Kórháza szavazást, melynek célja, hogy megmutassa a hazai egészségügyi ellátás színvonalát, és felhívja a figyelmet a pozitív példákra - méghozzá a betegek véleményének tükrében.

Hogyan zajlik a szavazás?

Az érdeklődők név szerint vagy területi alapon kereshetik meg a internetes oldalon az általuk értékelni kívánt állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő intézmény adatlapját, elolvashatják a róla szóló bemutatkozót, majd leadhatják voksukat több kategóriában is. Legyen szó akár arról, hogy kedves volt-e az ügyeletes orvos, kielégítő-e a kórházi higiénia, netalán nem voltak kellően segítőkészek a nővérkék, minden tapasztalat "számszerűsíthető".

Az iskolai osztályzáshoz hasonlóan ugyanis egy 1-5-ig terjedő skálán lehet értékelni az adott kórház orvos-szakmai ellátásának színvonalát, az ápolási és szakszemélyzetet, az infrastruktúrát, az ellátást, illetve a környezetet és a tisztaságot.

Idén a tavalyihoz hasonló rendszerben lehet szavazni. A regisztráció mellett az interneten leadott szavazatokat egy alapdíjas SMS elküldésével kell megerősíteni, ez biztosítja a szavazás tiszta és biztonságos menetét. Egy-egy telefonszámról összesen 10 különböző kórházra szavazhatnak a felhasználók, de minden intézményre csak egyszer.

Fórumozzon, vállalja a véleményét!

A szavazás állását egészen 2010. december 31-ig érdemes figyelemmel kísérni! Hogy miért? Mert a kórház adatlapjához tartozó fórumon mindenki megoszthatja tapasztalatait is, amiből az érdeklődők értékes információkhoz juthatnak, esetleg tanácsot kérhetnek a többi érintettől az intézménnyel kapcsolatban.

A voksolás alatt természetesen a versengő kórházak is lehetőséget kapnak, hogy reflektáljanak a "virtuális üzenőfalakon" közzétett tapasztalatokra, visszajelzésekre - a többi hozzászólótól megkülönböztetett formában, azaz az intézmény és a páciensek között akár párbeszéd is indulhat.

Az Év Kórháza 2010: itt a legjobb betegnek lenni

Év Kórháza 2009 Az eredményhirdetésre januárban kerül sor, ahol a szervezők nemcsak az öt kategóriagyőztest hirdetik ki, hanem a legjobb átlagot elérő abszolút győztes intézményt is, amely egy évig viselheti a "HáziPatika.com - Az év kórháza" megtisztelő címet. Ezt 2009-ben a nyerte el.

Vajon idén melyik kórház érdemli ki a HáziPatika.com rangos elismerését és a vele járó nyereményt? Szavazzon Ön is 2010. október 1-jétől december 31-ig a internetes oldalon!

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +11, +16 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhk is lesznek az égen, de ezekből csapadék nem alakul ki. Délután a hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett időnként megnövekszik a felhőzet, elvétve egy-egy zápor kialakulása sem zárható ki. A szél napközben mérsékelt nyugati lesz. Hajnalban 11, 16 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció