Ingyenes memóriateszt gyerekeknek

Az Eleven Team Alapítvány ingyenes memória teszt napot tart tréningközpontjában (1143 Bp. Stefánia út 61.) 2012.február 22-én, szerdán 8.00.-tól 20.00.-ig , 5-16 éves gyerekeknek, hogy a szülők megtudhassák, csemetéjük milyen a memória teljesítménnyel rendelkezik, és hogyan lehet javítani rajta, ha szükséges. A program nem bejelentkezésköteles.

Az Eleven Team Alapítvány olyan szervezet, amely az okos, jófejű, értelmes, de az átlagostól eltérő tanulási képességű gyermekekre koncentrál és nem betegség szemlélettel közelíti meg őket. Célja a családok és a gyermekek életminőségének, körülményeinek javítása, társadalmi integrációjuk segítése többek között különböző programok megvalósításával.

A szervezet szakemberei megtanítják a gyermekeket és környezetüket arra, hogyan tudják az átlagostól eltérő képességeik előnyeit a mindennapokban is kamatoztatni, és akár csúcsteljesítményeket is elérni. Továbbfejlesztik a hiperaktív gyermekek "sikerteljesítményeit", mert felnőttkorban ezekkel a képességekkel lesz a legnagyobb esélyük a munkaerőpiacon való érvényesülésre.

)
mRNS vakcinák (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +23, +28 °C
Minimum: +9, +14 °C

Délelőtt a napsütést időnként gomolyfelhők zavarják, csapadék azonban nem lesz. Délután folytatódik a változóan felhős idő, legfeljebb a Dunántúlon fordulhat elő egy-egy kisebb zápor. A szél napközben eros nyugati lesz. Hajnalban 9, 14 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások: