Ajándékok a patikából

Talán furcsának tűnik az ötlet, hogy a patikából vásároljunk ajándékokat, de ha meggondoljuk, hogy e tárgyak némelyike mekkora segítséget nyújt annak, aki kapja, rögtön sokkal kevésbé fogunk idegenkedni.

Talán furcsának tűnik az ötlet, hogy a patikából vásároljunk ajándékokat, de ha meggondoljuk, hogy e tárgyak némelyike mekkora segítséget nyújt annak, aki kapja, rögtön sokkal kevésbé fogunk idegenkedni.

A gyógyszertárak nemcsak gyógyszereket tartanak, néhány példa arra, mi mindent lehet a patikában ajándékba vásárolni a családnak és az ismerősöknek:

  • Vérnyomásmérő, vércukormérő, fülhőmérő, digitális hőmérő, kisbabák szüleinek cumis hőmérő és babacsomag, testzsírmérő, infralámpa, fájdalomcsillapító TENS készülék, kézi mélymasszírozó, massszírozó lábfürdő, párásító készülék, légtisztító, víztisztító, belélegeztető készülék, melegítő párna, ágybetétek, takaró, melegítő öv, mamusz, hátmelegítő, ezen kívül márkás kozmetikumok, bioélelmiszerek, fogyókúrás italporok, gyógynövényes tonikok, fürdősók, táplálék-kiegészítők, szakkönyvek és videokazetták.
  • Egy jobb minőségű multivitamin is megteszi ajándékként, főleg akkor, ha hosszabb időre elegendő mennyiséget vásárolunk.
  • Ha előre megbeszéljük a gyógyszerésszel, ő tanácsot is ad, kinek mi lehet hasznos és értékes ajándék, és meg is rendeli számunkra.

67.sz.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció