A gyógyítás szolgálatában

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház az északkelet-magyarországi régió egyik vezető egészségügyi intézménye.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház lett a HáziPatika.com "Év Kórháza 2008" target="_blank"> fődíjasa. Ezen kívül elnyerte az orvos-szakmai ellátás, ápolás és szakszemélyzet, valamint az infrastruktúra kategóriák fődíját is. Gratulálunk!

Olvassa el cikkünket a díjátadóról!

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház 2007-ben a HáziPatika.com "Év Kórháza" szavazásán az összesítésben második helyezést ért el. Gratulálunk!

Olvassa el interjúinkat a díjátadókkal és a nyertes intézmények vezetőivel!

Kórházunk, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház, kiemelkedően nagy fekvő- és járóbeteg forgalma, a specialitások széles skálája és a minősített szakemberek száma alapján az északkelet-magyarországi régió egyik vezető oktatási intézménye az orvos- és egészségtudományok területén. Intézményünk tudományos tevékenysége meghatározó.

Az intézmény dolgozóinak száma 2191 fő, 331 fő orvos, 1591 fő szakdolgozó és 269 fő egyéb munkaköri csoportban dolgozó gondoskodik a betegek szakszerű ellátásáról. Fekvőbeteg ágyaink száma 1596, 2006-ban 56.089 fekvőbeteget kezeltünk, járóbeteg-rendelésünkön tavaly 1.279.872 vizsgálatot végeztünk.

Missziónk:

"Biztonságos, emberbarát környezetben,

korszerű, magas színvonalú betegellátás,

munkatársaink megbecsülése,

hagyományainkhoz híven

kórházunk jó hírének megtartása."

Kedves Látogatónk!

Tekintse meg az intézetünkről készült "A gyógyítás szolgálatában" című 1 perces filmetűdöt.

Egy olyan kórházat láthat, mely közel 50 éves múltra tekint vissza. Az intézményben a szívsebészet kivételével minden klinikai szakterület fellelhető, amely modern diagnosztikai egységekkel egészül ki és oktató kórház révén áll a gyógyítás szolgálatában.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +25, +30 °C
Minimum: +7, +12 °C

Délelőtt a napsütés mellett fátyol- és gomolyfelhők is lesznek, de csapadék nem várható. Délután folytatódik a napos idő, az időnként megnövekvő felhőkből csapadék nem alakul ki. A szél napközben mérsékelt délnyugati lesz. Hajnalban 7, 12 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 25, 30 fok között alakul.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció