A kórház udvarán szült az anya

Nem ért már be időben a szülészetre, így az óbudai Szent Margit Kórház udvarán hozta világra gyermekét.

A szülészeti osztály helyett a Szent Margit Kórház udvarán, a járdán fekve hozta világra gyermekét egy nő – számolt be az esteről a Magyar Hang. Az édesanya és gyermeke is jól van.

Az aszfalton hozta világra gyermekét

A lap információi szerint a család az agglomerációból indult, és jelezték is a kórháznak, hogy az asszony rövidesen szülni fog, ami miatt szeretnének minél hamarabb bejutni a szülészetre. A portán telefonon próbálták elérni az osztályt, de senki sem vette fel, a biztonsági őr így egy tolószéket tudott felajánlani. A nő azonban nem tudott már ülni sem, ezért úgy döntöttek, gyalog indulnak el a kórházblokk túloldalán lévő osztályhoz. A szülés azonban útközben beindult, így az épületbe már nem jutottak be, a nő a kórház udvarában, az aszfalton hozta világra a gyermekét.

szülés
A kórházba már nem jutott be a vajúdó nő. Fotónk illusztráció, forrás: getty Images

A kórház sajtóosztálya megerősítette a Magyar Hang értesülését. Közölték továbbá azt is, hogy az édesanya, illetve gyermeke is jó egészségnek örvend.

A legfrissebb tartalmainkért kövessen minket a Google HírekbenFacebookonInstagramonViberen vagy YouTube-on!

)
Béres Csepp 50 (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +8 °C
Minimum: -6, +3 °C

Általában erősen felhős időre van kilátás, szitálás is kialakulhat, de átmenetileg többfelé elvékonyodhat a felhőzet. Időnként megélénkül az északkeletire forduló szél, a csúcshőmérséklet 3, 8 fok között alakul. Kedden marad a frontmentes idő. A magasban zajló változások hatására fokozódik a migrénhajlam, emellett többen fáradékonyak, illetve a koncentrálási problémák is megszaporodnak. A komfortérzet inkább csak a naposabb vidékeken javulhat. Reggel az ízületi bántalmak is felerősödhetnek. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Hogy érzi magát?

Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!

Hogy érzi most magát fizikailag?

Hogy érzi magát?

Kirobbanó formában van? Válassza ki a lelki- és testi állapotához illő emojit és nézze meg térképünkön, hogy mások hogy érzik magukat!

Milyen most a lelkiállapota?

Hogy érzi magát?

Legjobban:
Legrosszabbul:
Kezdjük újra