2015 legjobb magánrendelője: a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum

A közönségszavazás eredményei és a zsűri értékelése alapján is a Budai Oltóközpont és a Budai Magánorvosi Centrum került ki győztesen a HáziPatika.com által meghirdetett, az Év Magánrendelője 2015 pályázaton. Arról, minek köszönhetik a fődíjat, a központ szakmai vezetőjét, Dr. Torzsa Pétert kérdeztük.

- Miben, mitől más az Önök rendelője, ami kiemeli a többi egészségügyi szolgáltató közül?

A magas színvonalú szakmai ellátás az egyik jellemzője a Budai Magánorvosi Centrumnak . 38 kollégánk közül 13 orvos tudományos minősítéssel dolgozik intézményükben, szakorvosaink 1663 nemzetközi és hazai cikket írtak és 3300 tudományos előadást tartottak. 55 tudományos társasági tagság, 33 szakmai szervezetben betöltött pozíció is ismertetőjegye kollégáink szakmai és szakmapolitikai munkájának. Komplex vizsgálataink és szakorvosaink együttműködése révén a páciensek teljes körű kivizsgálásban részesülhetnek.

- A szakmaiság azonban még nem elég magyarázat a sikerre. Ön szerint minek köszönhető a páciensek elégedettsége?

Olvassa el a cikksorozat további cikkeit is!

A Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrum megfelelő szakorvosához is foglalhat időpontot a HáziPatika Orvoskereső szolgáltatásában. Kattintson ide! Alapvető elvárás kollégáink felé – a magas szintű szakmai ellátás mellett – a korrekt, rugalmas, emberséges, empatikus, udvarias magatartás és tisztességes hozzáállás. Valljuk, hogy a páciens kezelése, ellátása nem csupán a rendelő zárt ajtaja mögött zajlik. Attól a pillanattól kezdve, hogy felvette velünk a kapcsolatot, kiemelten kezelünk minden egyes beteget. A tényleges szakorvosi vizsgálat után sem engedjük el a kezét, az ajánlott kezelés, beavatkozás után gyakran érdeklődünk annak sikerességéről, ha kell, módosítunk, a beállított gyógyszerelésen. Emellett törekszünk arra is, hogy a konzultációs díjaink kedvezőek legyenek, visszatérő betegeink kedvezményekben is részesülnek.

Év magánrendelője díj 2015 díjátadó

A Budai Oltóközpontunkban minden oltás elérhető a pácienseink számára, egyénre szabott oltási tanácsadásban részesülnek. Egy oltás sosem kellemes, mégis igyekszünk kellemes hangulatot teremteni a váróban és csodálatos érzés, amikor azt mondják a páciensek: „Már meg is kaptam az oltásokat, csak ennyi volt? Sokkal rosszabbra számítottam!”

- Jelenleg milyen szolgáltatások érhetők el, milyen vizsgálatok/ műszerek-eszközök állnak rendelkezésre?

Dr. Pácz Alexandra orvosigazgató: - Rendelőnkben több mint harmincöt orvos dolgozik, huszonöt szakterületen, tehát szinte teljes spektrumú szolgáltatást tudunk nyújtani a védőoltások, a diagnosztikai vizsgálatok, szűrések, foglalkozás-egészségügy és a hagyományos szakrendeléseket illetően. Ultrahang-készülékeinkkel gyakorlatilag minden testtájék vizsgálatát, szerződött partnerünk segítségével pedig a teljest test fibrómák eltávolítása, aranyérlekötés stb.). Szakorvosi rendeléseink mellett nagy hangsúlyt fektetünk pácienseink egészségének megőrzésére, így például menedzserszűréseket is szervezünk.

A Budai Oltóközpont és Budai Magánorvosi Centrum csapata

- Milyen képesség, adottság szükséges ahhoz, hogy egy magánrendelő sikeres legyen?

A személyes odafigyelés, a korrekt, pontos munka, a barátságos, kedves személyzet, az elegáns, jól felszerelt rendelő, a kor követelményeinek megfelelő kommunikációs háttér egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy egy magánrendelő sikeres legyen. Intézményünk aktív facebook oldallal és egyéb közösségi médiával is rendelkezik (tumblr), így távol lakó, külföldön dolgozó betegeinknek is lehetőségük van e-mail-ben további tanácsokat kérni, beszámolhatnak a javulásról, állapotváltozásról.

Mi a minőségi szolgáltatásban hiszünk, ami azt jelenti, hogy mindenki számára elérhetők vagyunk telefonon, e-mailben is és a lehető leghamarabb igyekszünk megválaszolni az oltásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket. Nagyon jó érzés, amikor ismételten felkeresnek a páciensek, illetve barátokat, családtagokat küldenek hozzánk, akik szintén megtisztelnek bennünket a bizalmukkal.

- Az Év magánrendelője díj kapcsán kaptak-e visszajelzést a betegektől?

Igen, többen is úgy vélték, hogy megérdemelten lettünk az Év Magánrendelője . Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki ránk adta szavazatát! Nagyon örültünk annak, hogy a páciensek mellett a neves szakmai zsűri is rendelőnket találta a legjobbnak. Ez az abszolút fődíj még nagyobb lendületet adott csapatunk ahhoz, hogy betegellátásunk színvonalát tovább növeljük. Ez az elismerés megerősített bennünket abban, hogy jó úton haladunk és igyekszünk megtartani ezt a szakmai színvonalat.

)
Béres Csepp 50 (X)

A frontérzékenyek nálunk gyógyulnak!

Fejfájás? Vérnyomás? Fáradtság? Sok stressz?
Frontérzékeny lehet!
Fejfájás? Ingadozó vérnyomás? Rosszullétek? Szédülés? Álmatlanság? Fáradékonyság? Feszültség? Sok stressz?
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával! Fejfájás? Vérnyomás? Rosszullét? Fáradtság? Idegesség? Sok stressz?
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +3, +8 °C
Minimum: -3, +4 °C

Többfelé erősen felhős, borult lesz az ég, de lesznek tájak, ahol kisüt a nap. Számottevő csapadék nem várható, de ónos szitálás, illetve kisebb eső egy-két helyen kialakulhat. Mérsékelt marad a szél, a legmagasabb hőmérséklet 3, 8 fok között alakul. Vasárnap folytatódik az eseménytelen, frontmentes időszak. Az ízületi panaszok egész nap fennállhatnak, emellett gyakoriak lehetnek az alvásproblémák és a fejfájásos tünetek. A fényhiány lehangoltságot, ingerültséget okozhat. Fennáll a megfázás veszélye. Érdemes megnézni a meteogyógyász® mai videóját! A légszennyezettség közepes, növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások: