Kérdés: Tegnap voltam rákszűrésen és egyáltalán nem voltam megelégedve az orvos hozzáállásával. Saját magam megnyugtatására úgy döntöttem, hogy elmegyek egy másik orvoshoz. Jövő hétre tervezem. Nem probléma ha egymás után elvégeztetem a rákszűrést?

Ennek természetesen semmilyen ellenjavallata nincs.

Rákszűrés

Tegnap voltam rákszűrésen és egyáltalán nem voltam megelégedve az orvos hozzáállásával. Saját magam megnyugtatására úgy döntöttem, hogy elmegyek egy másik orvoshoz. Jövő hétre tervezem. Nem probléma ha egymás után elvégeztetem a rákszűrést?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza rákszűrés témában:

Ennek természetesen semmilyen ellenjavallata nincs.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +32, +37 °C
Minimum: +14, +22 °C

Sok napsütésre készülhetünk, néhol kialakulhat zápor, zivatar. Élénk északias szél mellett 32, 37 fokos maximumhőmérsékleteket mérhetünk. Hétfőn erős kánikula várható, front nem érkezik. Többeknél felléphetnek alvásproblémák, napközben pedig gyakori lehet a fáradékonyság és a dekoncentráltság. A tűző nap kerülendő, fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata. Egyre többeknél emésztési problémák jelentkezhetnek, a puffadás lehet a leggyakoribb. A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)