Kérdés: Már másodjára alakult ki nálam Bartholin-ciszta. A mostani műtétre nem került sor, mert a ciszta kifakadt. Hogy tudnám megelőzni, hogy ne alakuljon ki?

A Bartholin-tályogot mindig kísérő gyulladást meg kell gyógyítani, majd célszerű lenne a tályogfalakat műtéttel eltávolítani. Csak ez hozhat megnyugtató megoldást.

Bartholin-tályog

Már másodjára alakult ki nálam Bartholin-ciszta. A mostani műtétre nem került sor, mert a ciszta kifakadt. Hogy tudnám megelőzni, hogy ne alakuljon ki?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza bartholin-tályog témában:

A Bartholin-tályogot mindig kísérő gyulladást meg kell gyógyítani, majd célszerű lenne a tályogfalakat műtéttel eltávolítani. Csak ez hozhat megnyugtató megoldást.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +29, +37 °C
Minimum: +16, +23 °C

Eleinte csökken a felhőzet, majd délután a napsütés mellett a képződő gomolyfelhőkből keleten, illetve a Dunántúlon néhol zápor, zivatar is előfordulhat. Erős, a Bakonyban viharos lesz az északnyugati szél, a legmagasabb hőmérséklet 29, 37 fok között alakul. Szombaton hidegfront hat a szervezetre, de még a hőség is nagy igénybevételt jelent. Görcsös és migrénes fejfájás is jelentkezhet, erősen ingadozhat a vérnyomás és rosszullét is felléphet. A szívbetegeket fokozott terhelés éri! Átmenetileg mérséklődnek a koncentrálási problémák. A kánikulával terhelt tájakon továbbra is fennáll a napszúrás és a hőguta veszélye! A légszennyezettség közepes, csökken. A légnyomás gyengén emelkedik.

Egészséget befolyásoló hatások: