Kérdés: Két gyerekem van, a kisebbik 1 éves és 4 hónapos, 4 hónapig szoptattam. Azóta már 1 év eltelt, és még mindig jön valami fehér folyadék a mellemből, és pici csomókat érzékelek. Ezek a tejmirigyek lehetnek? ...

Az elhúzódó tejelválasztást gyógyszerekkel nagyon könnyen meg lehet szüntetni. Erre a fogamzóképességének teljes helyreállásához is nagy szüksége lenne.

Tejelválasztás

Két gyerekem van, a kisebbik 1 éves és 4 hónapos, 4 hónapig szoptattam. Azóta már 1 év eltelt, és még mindig jön valami fehér folyadék a mellemből, és pici csomókat érzékelek. Ezek a tejmirigyek lehetnek? Természetes az, hogy még mindig folyik valami, ha megnyomom?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza tejelválasztás témában:

Az elhúzódó tejelválasztást gyógyszerekkel nagyon könnyen meg lehet szüntetni. Erre a fogamzóképességének teljes helyreállásához is nagy szüksége lenne.

)
Könnyedén az allergia tüneteivel szemben (X)

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Nincs front
Maximum: +33, +38 °C
Minimum: +15, +23 °C

Sok napsütés várható, a kevés gomolyfelhőből csapadék nem alakul ki. Már az éjszakák sem hoznak kellő felfrissülést, napközben pedig 35 fok körüli hőség várható, néhol 38 fok is lehet. Szerdán hőségre kell készülni, front nem érkezik. Egyre gyakoribbak az alvászavarok, napközben pedig sokan nyűgösek, idegesek a kialvatlanság miatt. Az időseket és a szívbetegeket nagy terhelés éri, de az egészséges szervezettel rendelkezők is nagy igénybevételre készüljenek. Fennáll a napszúrás és a hőguta kockázata, a déli órákban lehetőség szerint javasolt árnyékos, hűvös helyre húzódni! A légszennyezettség közepes, kissé növekszik. A légnyomás gyengén süllyed.

Egészséget befolyásoló hatások:

Megterhelő hőség (Napi középhőmérséklet 25 fok felett várható)