Kérdés: Két gyerekem van, a kisebbik 1 éves és 4 hónapos, 4 hónapig szoptattam. Azóta már 1 év eltelt, és még mindig jön valami fehér folyadék a mellemből, és pici csomókat érzékelek. Ezek a tejmirigyek lehetnek? ...

Az elhúzódó tejelválasztást gyógyszerekkel nagyon könnyen meg lehet szüntetni. Erre a fogamzóképességének teljes helyreállásához is nagy szüksége lenne.

Tejelválasztás

Két gyerekem van, a kisebbik 1 éves és 4 hónapos, 4 hónapig szoptattam. Azóta már 1 év eltelt, és még mindig jön valami fehér folyadék a mellemből, és pici csomókat érzékelek. Ezek a tejmirigyek lehetnek? Természetes az, hogy még mindig folyik valami, ha megnyomom?

A HáziPatika.com szakértőjének válasza tejelválasztás témában:

Az elhúzódó tejelválasztást gyógyszerekkel nagyon könnyen meg lehet szüntetni. Erre a fogamzóképességének teljes helyreállásához is nagy szüksége lenne.

Frontérzékeny? Vírus stresszes?

Gyors segítség a szakértőtől!
Személyre szóló, gyógyszer nélküli gyógymódok az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával!
Headache illustration
Fronthatás: Hidegfront
Maximum: +22, +30 °C
Minimum: +13, +18 °C

Hazánkban szombaton délelőtt közepesen felhős ég mellett időnként erősen felhős időszakok is előfordulnak, helyenként zápor, kisebb eső is kialakulhat. Délután folytatódik a változóan felhős idő, továbbra is előfordulhat egy-egy zápor, esetleg zivatar. A szél napközben eros északi lesz. Hajnalban 13, 18 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 22, 30 fok között alakul. Késő este 14, 19 fok lesz. Szombaton gyenge hidegfronti hatás érvényesül. Enyhébb görcsös panaszok jelentkezhetnek, például görcsös fejfájás és izomgörcsök. Az arra hajlamosaknál ingadozhat a vérnyomás, egyesek nyugtalanságot tapasztalhatnak. A szél csökkenti az érzett hőmérsékletet, a szórványos záporok miatt az esernyőkre is szükség lehet. A légszennyezettség alacsony, kissé növekszik. A porkoncentráció közepes, alig változik. A légnyomás alig változik.

Egészséget befolyásoló hatások:

Magas pollenkoncentráció